+370 462 46444
I-V 10:00-19:00
VI 10:00-14:00

Atomos Ninja

Rekomenduojame
Atomos Ninja
Kodas: 11008KVG
Gamintojo kodas: -
Įsiminti
Turime 1 vnt. sandėlyje
Pristatymas per 0-2 d.d.Atsiimk parduotuvėj nemokamai!
Pasirinkite savybes
Spalva
675.99
Nuomoti(nuo €/diena)
Pratęsta garantija
Prekės draudimas

Nemokamai atsiimkite Kaune, parduotuvėje (Birželio 23-iosios g. 23g) Balandžio 29 d.

Nemokamai atsiimkite Klaipėdoje, parduotuvėje (Taikos pr. 17) Balandžio 29 d.

Pristatysime į namus per kurjerių tarnybą Gegužės 01 d.

Turite klausimų? +370 462 46444 Siųskite užklausą

AprašymasAtomos Ninja aprašymas

Atomos Ninja - nedidelio formato monitorius-registratorius, idealiai tinkantis DSLR ir sisteminiams fotoaparatams. Daugiau kodekų ir stebėjimo įrankių nei bet kada anksčiau. Originalusis "Ninja" sudrebino pasaulį, sujungdamas HD disko įrašymo įrenginį su jutikliniu monitoriumi, kurį galima laikyti rankoje. Jis fiksavo nesuspaustus vaizdo įrašus iš pirmosios kartos DSLR tiesiai į išimamą SSD diską. Šiandien "Ninja" apdoroja devynis kartus didesnės raiškos vaizdo šaltinius, turi 5 colių HDR ekraną, įrašinėja "ProRes" ir jungiasi prie beveik visų pasaulio fotoaparatų. Nenuostabu, kad "Atomos" dabar yra beveik kiekvieno filmų kūrėjo žodyne.

 




 

SEGMENTPRO - GALINGAS ĮRANKIS

"SegmentPro" yra dar vienas naujas galingas įrankis, skirtas tik visiškai pertvarkytai "AtomOS 11" operacinei sistemai. Jis leidžia segmentuoti ir (arba) skaidyti ilgus įrašus į naudotojo apibrėžtas dalis, todėl gamybos darbo eiga tampa dar lankstesnė. Segmentavimą galima apibrėžti nustatant pasirinktinę failo dydžio ribą (GB arba TB) arba pagal laiką - visa tai galima atlikti neatsisakant nė vieno kadro. Naudodami "SegmentPro" galite pritaikyti savo failus bet kokiai darbo eigai - net ir tokiai, kuriai reikia mažesnės laikmenos (pavyzdžiui, jei ketinate redaguoti "iPad"). Dalytis mažesniais failais lengviau, be to, saugiau: jei prarandate didelį failą, prarandate viską. Dirbant su mažesniais failais ši rizika sumažinama iki minimumo.

 

 

AIŠKIAU, GAIVIAU, GREIČIAU

Pristatome naują operacinės sistemos versiją - "AtomOS 11". Sukurta specialiai naujiesiems "Ninja" ir "Ninja Ultra", ji ne tik gražiai atrodo, bet ir siūlo daugybę puikių naujų funkcijų. Padarėme įrankius geriau matomus ir patobulinome piktogramas, kad tiksliai žinotumėte, ką renkatės. Ją lengviau naudoti, ji logiškesnė ir atrodo profesionalesnė. AtomOS 11 išlaisvina visą Ninja potencialą su nauja programine įranga, kuri optimizuoja atminties valdymą, kad būtų užtikrintas geresnis atsakas. Ji taip pat įgalina daugybę naujų funkcijų.
 

 

 

EL ZONOS IR ARRI SPALVOTA EKSPOZICIJA

Naujasis galingas "AtomOS 11" papildymas suteikia pramonėje pripažintą EL zonos ir ARRI spalvotą ekspozicijos rodymą kaip pasirinktiną alternatyvą "Atomos" netikroms spalvoms. Tai leidžia "Atomos" monitoriuose rodyti nuoseklią spalvotą ekspoziciją su keliais gamybos vamzdyno monitoriais. EL Zone skirta kamerų operatoriams. Spalvindami ekspoziciją stotelėmis, kad galėtumėte tiksliai matyti tikrąjį scenos dinaminį diapazoną tiesiai iš kameros, o tai idealiai tinka ekspozicijai vertinti tiek HDR, tiek SDR produkcijoje. Tai geriausias būdas monitoriuje matyti spalvotą ekspoziciją ir tai yra pramonės standartas.

 

 

TIMELAPSE - INTERVALŲ ĮRAŠYMAS

Nustatykite laiko intervalų įrašymą ir valdykite jį iš "Ninja", visiškai nepriklausomai nuo fotoaparato valdiklių. Ilgesniems projektams naudokite "Ninja" ekraną tiksliam vizualiniam suderinimui ir didžiulę keičiamąją atmintį.

 

 

RECORDASSIST

Nustatykite įrašymo pradžios laiką. Tai idealiai tinka iš anksto sutartiems renginiams, kai jums reikia būti kažkur kitur. Jei turite kelis "Ninjas", galite įrašinėti net keliose vietose vienu metu. Tai taip pat saugesnis būdas aprėpti pavojingas vietas, nerizikuojant nei jums, nei jūsų kolegoms. Gal7 gale jis puikiai tinka filmuoti laukinę gamtą. Norite užfiksuoti veiksmą prie upės kranto saulėlydžio metu? Tiesiog rinkitės laiką ir grįžkite vėliau.

 

 

 

KELI KODEKAI

Į naująją "Ninja" liniją nemokamai įtraukti šie kodekai, todėl turite daugiau galimybių pasirinkti idealų kodeką savo projektams: Apple ProRes, Apple ProRes RAW, H.265, DNx (QuickTime). "Apple ProRes" kodekas yra iš anksto įjungtas, todėl galite iškart pradėti filmuoti. Norėdami aktyvuoti H.265 ir DNx kodekus, apsilankykite svetainėje my.atomos.com ir užregistruokite savo gaminį, tada vadovaukitės paprastomis internetinėmis instrukcijomis, kad šiuos kodekus aktyvuotumėte nemokamai naudodami aktyvavimo žetonų sistemą. Norėdami aktyvuoti "Apple ProRes RAW" kodeką, turite apsilankyti portale my.atomos.com. Ten reikia atlikti nedidelį papildomą žingsnį, kad gautumėte tinkamą aktyvavimo žetoną ir galėtumėte nemokamai naudotis kodeku. Norint užbaigti procesą, tereikia prijungti suderinamą RAW fotoaparatą. Jums tereikia tai padaryti tik vieną kartą, kad atrakintumėte šį itin lankstų ir unikalų kodeką neribotam laikui.

 

NDI HD TX

NDI - tai būdas siųsti vaizdo įrašus įprastais tinklais (įskaitant "Wi-Fi" ir mobilųjį ryšį), užtikrinant aukštą kokybę, tačiau nepaprastai mažą duomenų srauto pralaidumą. Jis vis dažniau naudojamas tiesioginėje produkcijoje, o dabar jūsų Ninja gali dalyvauti NDI aplinkoje. NDI TX parinktis paverčia jūsų "Ninja" su "Connect" funkcija NDI šaltiniu, matomu visiems kitiems autorizuotiems tinklo įrenginiams. Mokama parinktis. Reikalinga "Atomos Connect".

 

 

YPATYBĖS

- Naujoji "AtomOS 11" - greitesnė, su daugiau funkcijų.
- 6K ProRes RAW, ProRes, DNxHD ir H.265 - viskas nemokamai.
- Su "EL ZONE System™" ekspozicija ir ARRI netikromis spalvomis.
- Galite nustyti įrašymo pradžios laiką.
- Galite nustatyti laiką, kada "Ninja" turi atkurti failus ar sekas.
- Automatiškai suskirstykite failus, kai jie pasiekia nustatytą dydį ir trukmę.
- Dalinkitės tiesioginiais vaizdais iš ekrano per internetą (* Reikalinga "Atomos Connect").
- Greitesnis ir stabilesnis interneto ryšys (* Reikalinga "Atomos Connect").

 

Pristatymo laikas 0-2 d.d.

Aptarkite su konsultantu Kaune

Neturime Kaunas Adresas: Birželio 23-iosios g. 23g Darbo laikas: I-V 09:00 - 18:00 VI-VII nedirba Telefonas: +370 674 59488
Kaunas

Išbandykite Klaipėdoje

Turime Klaipėda Adresas: Taikos pr. 17 Darbo laikas: I-V 10:00 - 19:00 VI 10:00 - 15:00 VII nedirba Telefonas: +370 604 43972
Klaipėda
Specifikacija
Gamintojas(?) Atomos
Pristatymo laikas 0-2 d.d.
Prekės kodai

11008KVG 814164022804 0814164022804 081416402280

Atsiliepimai

0 vidutinis įvertinimas (0 įvertinimų)

 0
 0
 0
 0
 0

Palikite atsiliepimą

Vertinti gali tik prisijungę vartotojai.

Palikti pirkėjų atsiliepimai (0)

Atsiliepimų kol kas nėra. Būk pirmas!

1. Kuo skiriasi išorinis monitorius nuo įmontuoto ekrano kamerose ir kada jį verta naudoti?

Išorinis monitorius yra atskiras ekranas, kurį galima prijungti prie kameros, pakeičiant įmontuotą ekraną arba papildomai naudojant jį filmavimo ir fotografavimo procese. Pagrindinis skirtumas tarp išorinio monitoriaus ir įmontuoto ekrano yra dydis ir funkcionalumas. Išoriniai monitoriai paprastai yra didesni ir suteikia daugiau valdymo galimybių. Jie ypač naudingi, kai reikia tiksliai įvertinti kadro kompoziciją, fokusą arba spalvų reprodukciją, todėl daug profesionalių fotografas ir operatorių pasirenka juos tam tikrose filmavimo arba fotografavimo situacijose.

2. Kaip pasirinkti tinkamą išorinį monitorių kamerai?

Pasirinkus tinkamą išorinį monitorių, svarbu atsižvelgti į kelis veiksnius. Pirma, reikia apsvarstyti monitoriaus dydį ir raišką, kad būtų patogu jį naudoti ir galima būtų tiksliai vertinti vaizdą. Toliau, reikia atkreipti dėmesį į monitoriaus jungtis ir tinkamumą su jūsų kamera. Kai kurie monitoriai siūlo specialius įrankius, pavyzdžiui, fokusavimo asistentus arba histogramas, kurie gali pagerinti jūsų darbo efektyvumą. Be to, svarbu vertinti monitoriaus šviesos stiprumą ir kontrastą, ypač dirbant saulėje arba šviesiuose aplinkos sąlygose.