+370 462 46444
I-V 10:00-19:00
VI 10:00-14:00

Teleskopas Celestron CPC 1100 Deluxe HD GoTo

Teleskopas Celestron CPC 1100 Deluxe HD GoTo
Kodas: 00842SLT
Gamintojo kodas: -
Įsiminti
EU sandėlyje
Pristatymas 5-19 d.d.
Pasirinkite savybes
Spalva
6298.99
Nuomoti(nuo €/diena)
Pratęsta garantija
Prekės draudimas

Nemokamai atsiimkite Kaune, parduotuvėje (Birželio 23-iosios g. 23g) Gegužės 15 d.

Nemokamai atsiimkite Klaipėdoje, parduotuvėje (Taikos pr. 17) Gegužės 15 d.

Pristatysime į namus per kurjerių tarnybą Gegužės 17 d.

Turite klausimų? +370 462 46444 Siųskite užklausą

AprašymasTeleskopas Celestron CPC 1100 Deluxe HD GoTo aprašymas

Sujunkite aukščiausios klasės našumą su neribotu universalumu ir gausite CPC Deluxe 1100 HD. Nuo įprasto naktinio stebėjimo kieme iki rimtų astrovaizdų fotografavimo tamsiame danguje – CPC Deluxe HD yra klientų mėgstamiausias bet kokio tipo naudojimui. CPC/CPC Deluxe šeima taip pat yra NASA (šiuo metu Tarptautinėje kosminėje stotyje yra CPC 925) ir velionio astrofiziko Stepheno Hawkingo, kuris naudojo savo CPC Deluxe 1100HD savo namuose Kembridže, JK, pasirinkimas.

Geriausia Celestron optika

Kas daro vaizdą per CPC Deluxe HD nepamirštamą? Viskas prasideda nuo patentuotos EdgeHD optinės sistemos. Šis unikalus dizainas koreguoja ir komą, ir lauko kreivumą, suteikia vaizdus be aberacijų ir tiksliai atkuria žvaigždes per didžiausius vaizdo jutiklius ir iki pat plačiausio kampo okuliarų kraštų.

Visose EdgeHD sistemose visi optiniai paviršiai padengti StarBright XLT dangomis, kad vaizdas būtų ryškesnis, o šviesos pralaidumas - geresnis. Be to, kiekvienas EdgeHD optinis vamzdis yra suderinamas su Fastar. Tiesiog nuimkite antrinį veidrodį, pritvirtinkite suderinamą priedėlį ir būsite pasiruošę fiksuoti naktino dangaus vaizdą itin greitu f/2 židinio/objektyvo santykiu.

Prie teleskopo pridedamas Celestron Luminos plataus kampo okuliaras. 23 mm židinio nuotolis ir 82° savasis matymo laukas siūlo įspūdingą našumo ir matymo lauko derinį. Be to, Luminos okuliarai yra specialiai sukurti teleskopams su plokščiu matymo lauku.

Didžiausias universalumas

Klientai ir apžvalgininkai giria CPC Deluxe kaip geriausią įrankį, vienodai gerai tinkantį žvaigždžių stebėjimo vakarėliui ar universiteto astronomijos kursui. Tvirta dviejų šakių montuotė pritvirtina teleskopą kaip įkaltą, kad būtų galima itin tiksliai sekti dangų, tačiau sveria tik 29.5 kg ir turi tvirtas nešiojimo rankenas, kad pasiruošimas stebėjimui būtų greitas ir paprastas.

Kai tik įjungsite CPC Deluxe HD, būsite nukreipti į paprastą SkyAlign procedūrą. Teleskopas paprašys jūsų naudojant montuotės valdymą okuliare sucentruoti bet kokius tris ryškius objektus. Po to jis bus pasirengęs rasti ir sekti daugiau nei 40 000 dangaus objektų.

Kad galėtumėte individulizuoti savo patirtį po žvaigždėmis, CPC Deluxe HD suderinamas su visais naujausiais Celestron priedais. Pridėkite StarSense AutoAlign ir jūsų CPC pats susilygiuos greičiau nei per 3 minutes. Arba pridėkite SkyPortal WiFi modulį ir valdykite teleskopą išmaniuoju telefonu ar planšetiniu kompiuteriu.

Dėl tokio universalumo CPC Deluxe HD yra teleskopas, kuris jums puikiai tarnaus ilgus metus, nesvarbu, ką veiksite su savo pomėgiu, įskaitant astrofotografiją.

Sukurta galvojant apie vaizdavimą

Dauguma altazimutinių teleskopų pirmiausia skirti vizualiniam naudojimui, bet ne CPC Deluxe HD. Jis siūlo visas tas pačias aukščiausios klasės funkcijas, kurias rasite mūsų Vokietijoje gaminamose pusiaujinėse montuotėse. Išėmus iš dėžės, jūsų CPC Deluxe gali tiksliai sekti iki 30 sekundžių nenaudojant pleišto - dėka pertvarkyto mechanizmo su 6 colių žalvarine pavara, nerūdijančio plieno sliekine pavara ir plieniniais bei nailoniniais rutuliniais guoliais.

Jei norėsite užsiimti ilgesnės ekspozicijos astrofotografija, pridėję HD Pro pleištą šį teleskopą paversite astrofotografo svajone. Naudodami pleištą, galite pasinaudoti All Star Polar Alignment procedūra, kuri sulygiuoja polius vos per kelias minutes. Taip pat galite išmokyti savo montuotę, kad ji būtų dar tikslesnė, naudodami ilgalaikio programuovimo periodinių nuokrypių korekciją. Galiausiai, jūsų CPC sklandžiai seks dangų per dienovidinį be persivertimo, todėl galite užfiksuoti objektus geriausioje naktinio dangaus vietoje.

Techninės charakteristikos:

Teleskopo optinė sistema: Šmito-Kasegreno;

Dangos:StarBright XLT – pilnas padengimas;

Teleskopo skersmuo: 280 mm;

Maksimalus teorinis didinimas: 560x

Židinio ilgis: 2800 mm (f/10);

Vamzdžio ilgis: 610 mm;

Vamzdžio skersmuo: 312.5 mm;

Ieškiklis: optinis 9x50


Kompiuterio atmintis: virš 40000 dangaus objektų

Teleskopo vamzdis: aliumininis;

Okuliaras komplekte: 23 mm 2'', 82 laipsnių matymo laukas;

Teleskopo didinimas su okuliaru: 70x;

Montuotė: kompiuterizuota, azimutinė;

Visas teleskopo svoris: 38.1 kg;

Pristatymo laikas 5-19 d.d.

Aptarkite su konsultantu Kaune

Neturime Kaunas Adresas: Birželio 23-iosios g. 23g Darbo laikas: I-V 09:00 - 18:00 VI-VII nedirba Telefonas: +370 674 59488
Kaunas

Aptarkite su konsultantu Klaipėdoje

Neturime Klaipėda Adresas: Taikos pr. 17 Darbo laikas: I-V 10:00 - 19:00 VI 10:00 - 15:00 VII nedirba Telefonas: +370 604 43972
Klaipėda
Specifikacija
Pristatymo laikas 5-19 d.d.
Prekės kodai

00842SLT 4047825026996

Atsiliepimai

0 vidutinis įvertinimas (0 įvertinimų)

 0
 0
 0
 0
 0

Palikite atsiliepimą

Vertinti gali tik prisijungę vartotojai.

Palikti pirkėjų atsiliepimai (0)

Atsiliepimų kol kas nėra. Būk pirmas!

1. Kaip pasirinkti teleskopą pagal stebėjimo poreikius?

Pasirinkdami teleskopą, svarbu atsižvelgti į stebėjimo poreikius. Pirmiausia, nuspręskite, ką planuojate stebėti – planetas, mėnulį, žvaigždynus arba kitus kosminius objektus. Didinimo galia yra svarbus faktorius, bet didelis didinimas ne visada reiškia geresnį vaizdą. Skersmuo ir fokuso atstumas lemia, kiek šviesos teleskopas surenka ir kaip ryškus bus vaizdas. Taip pat verta atsižvelgti į teleskopo tipą (refraktorinis teleskopas arba reflektorinis teleskopas). Refraktoriai turi optinius lęšius, o reflektoriai – veidrodį. Refraktoriai yra kompaktiški ir gerai tinka planetų stebėjimui, o reflektoriai gali būti geresni žvaigždžių stebėjimui. Mobilumas, montavimo patogumas ir transportavimo galimybės taip pat svarbu. Įvertinkite savo patirties lygį – pradedantieji gali pageidauti paprastesnių modelių, o patyrę astronomai gali ieškoti profesionalių teleskopų su daugiau funkcijų. Pasirinkite teleskopą, kuris atitinka jūsų stebėjimo poreikius ir suteiks geriausią vaizdą.

2. Kokie yra pagrindiniai teleskopų tipai ir kada reikėtų rinktis kiekvieną iš jų?

Teleskopai skirstomi į kelias kategorijas: refraktoriai, reflektoriai ir sudėtiniai teleskopai. Refraktoriai naudoja lęšius, reflektoriai – veidrodžius, o sudėtiniai teleskopai jungia abu šiuos elementus. Refraktoriai yra idealūs stebint detalias planetų struktūras ir tinkami žvaigždynų stebėjimui dėl jų aiškumo. Reflektoriai, su veidrodžiais, dažnai naudojami gilesnių kosmoso objektų stebėjimui ir jie dažnai yra ekonomiškesni. Sudėtiniai teleskopai, kombinuojantys abu principus, tinka tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems astronomams. Pasirinkimas priklauso nuo paskirties – refraktoriai dažniausiai naudojami planetų stebėjimui, reflektoriai - žvaigždynams ir galaktikoms, o sudėtiniai teleskopai teikia lankstumą ir universalumą. Mobilumas, stebėjimo vietos ir biudžetas yra svarbūs veiksniai, kurie turėtų būti vertinami pasirinkiant tinkamą teleskopą.