+370 462 46444
I-V 10:00-19:00
VI 10:00-14:00

Rode Streamer X

Rekomenduojame
Rode Streamer X
Kodas: 10540KVG
Gamintojo kodas: STREAMERX
Įsiminti
Turime 2 vnt. sandėlyje
Pristatymas per 0-2 d.d.Atsiimk parduotuvėj nemokamai!
Pasirinkite savybes
Spalva
297.99
Nuomoti(nuo €/diena)
Pratęsta garantija
Prekės draudimas

Nemokamai atsiimkite Kaune, parduotuvėje (Birželio 23-iosios g. 23g) Balandžio 25 d.

Nemokamai atsiimkite Klaipėdoje, parduotuvėje (Taikos pr. 17) Balandžio 25 d.

Pristatysime į namus per kurjerių tarnybą Balandžio 27 d.

Turite klausimų? +370 462 46444 Siųskite užklausą

AprašymasRode Streamer X aprašymas

"Streamer X" yra profesionali vaizdo įrašymo plokštė, garso sąsaja ir valdymo paviršius, integruotas į vieną kompaktišką įrenginį, kuris leidžia neįtikėtinai lengvai kurti turinį. Jame yra studijinio lygio garso įvestys, skirtos XLR mikrofonams ir instrumentams, ausinėms ir "RØDE" belaidžiams mikrofonams, o itin mažo triukšmo, didelio stiprinimo "Revolution Preamp™" ir galingas "APHEX®" garso apdorojimas užtikrina nepriekaištingą garso kokybę. HDMI jungtys užtikrina iki 4K30 srautinį transliavimą ir 4K60 perdavimą, kad vaizdo kokybė būtų neįtikėtina įvairiose srityse - nuo srautinio transliavimo ir žaidimų iki podcastingo ir turinio kūrimo bei verslo pristatymų. Dvi USB-C jungtys sklandžiai suderinamos su dviem asmeniniais kompiuteriais, o keturios visiškai pritaikomos SMART plokštės leidžia paleisti garso arba balso FX ir kitus veiksmus kompiuteryje. Rode Streamer X - tai geriausias „viskas viename“ srautinio perdavimo sprendimas.
g


PATOBULINKITE TRANSLIACIJĄ, NAUDODAMI NEPRIEKAIŠTINGĄ GARSĄ IR VAIZDO ĮRAŠĄ

Nesukelkite pavojaus savo garsui ar vaizdo įrašui. "Streamer X" užtikrina neįtikėtiną vaizdo kokybę jums ir jūsų auditorijai, nes gali fiksuoti iki 4K30 vaizdo įrašus ir 4K60 HDR, be jokio vėlavimo. Jame taip pat yra itin mažo triukšmo, didelio stiprinimo "Revolution Preamp™", kad būtų galima įrašyti nepriekaištingą, studijinio lygio garsą - nereikia stiprintuvų ar keltuvų - o dėl įmontuoto pažangaus garso apdorojimo galite suteikti savo balsui sodrų blizgesį.

g


PRIJUNKITE GARSO ĮRENGINIUS

Naudodami "Streamer X" galite prijungti daugybę garso įrenginių, įskaitant XLR mikrofoną, instrumentą, ausinių mikrofoną ar net "RØDE" IV serijos belaidį siųstuvą, pavyzdžiui, "Wireless GO II" arba "Wireless ME". Naudodami praktinę valdymo sąsają galite lengvai reguliuoti įvesties ir išvesties lygius ir perjungti įvesties šaltinius, o naudodami pridedamą UNIFY programinę įrangą netgi galite naudoti visas įvestis vienu metu.

g


UNIVERSALUS VAIZDO TRANSLIAVIMAS IR ĮRAŠYMAS

Kad ir kokį turinį kurtumėte, kad ir kokia būtų jūsų sąranka, "Streamer X" ją pakels į aukštesnį lygį. Nesvarbu, ar norite fiksuoti ryškų žaidimo procesą iš kompiuterio ar konsolės, ar prijungti DSLR, kad galėtumėte fiksuoti neįtikėtinas IRL transliacijas, susitikimus ar pristatymus, ar sukurti kompaktišką sąranką, kurią galima pasiimti bet kur, "Streamer X" yra puikus sprendimas.

g


LANKSTUS BALDYMAS "ON THE FLY" REŽIMU

"Streamer X" suteikia galimybę lanksčiai valdyti vaizdo ir garso įrašus. Jame yra specialūs mikrofono ir ausinių lygio valdikliai, dideli garso ir vaizdo išjungimo mygtukai. Jame taip pat yra keturi visiškai pritaikomi SMART kilimėliai, o perjungiant banką galima naudoti iki 64. Juos galima sukonfigūruoti taip, kad jie inicijuotų garso atkūrimą, pridėtų balso FX ir net siųstų MIDI pranešimus į kompiuterį, todėl vienu pado paspaudimu galite inicijuoti bet kokį klaviatūros trumpąjį klavišą - tai labai naudinga viskam, pradedant prezentacijos skaidrių keitimu ir baigiant scenų perjungimu transliacijos programoje.

g


PAPRASTA, ELEGANTIŠKA IR VISKAS, KO REIKIA

Pakeiskite sudėtingą kelių įrenginių sąranką vienu kompaktišku įrenginiu, kuris užtikrina geresnę kokybę ir yra kur kas mažiau sudėtingas. Iš karto galite prijungti XLR mikrofonus, ausines, instrumentus ir net "RØDE" belaides sistemas, taip pat kameras, kompiuterius ir pultelius, kad transliacija būtų paleista per kelias minutes. Intuityvaus dizaino "Streamer X", kuris užtikrina visišką valdymą ir užima labai mažai brangios vietos ant stalo, yra naujas būdas transliuoti neįtikėtiną garsą ir vaizdą.


g


RØDE CENTRAL PROGRAMĖLĖ

"RØDE Central" yra papildoma "Streamer X" programėlė, suteikianti prieigą prie įmontuoto garso apdorojimo, SMART padų pritaikymo, maišytuvo konfigūracijos, programinės įrangos atnaujinimų ir kitų išplėstinių įrenginio nustatymų.


g


INTEGRACIJA SU UNIFY

"Streamer X" sklandžiai integruojamas su "UNIFY" - geriausiu virtualiu gyvų transliacijų maišymo sprendimu, kuris siūlo viską - nuo garso apdorojimo iki pažangaus maišymo ir maršrutizavimo.

g


SPECIFIKACIJOS

Vaizdo įvesties jungtys: 1x A tipo HDMI 2.0
Vaizdo perėjimo išvestis: 1x A tipo HDMI 2.0
Didžiausia įvesties skiriamoji geba (HDMI įvestis): 4Kp60 HDR, 1440p144 HDR, 1080p240 HDR
Kintamo atnaujinimo dažnio palaikymas (VRR): yra
Maksimali fiksavimo raiška: 4Kp30, 1440p60, 1080p120, 1080p60 HDR
Garso įvesties jungtys: 1x XLR Combo lizdas (mikrofonas / instrumentas); 1x belaidis imtuvas; 1x HDMI įvestis
Garso išvesties jungtys: 1x 3,5 TRRS ausinių lizdas (I/O); 1x ¼" ausinių lizdas
Įvesties dinaminis diapazonas: 113dB
Išankstinio stiprintuvo triukšmas: -131,5 dBV (pagal A koeficientą)
Dažnių diapazonas: mikrofono įvestys: 20Hz-20kHz; ausinių išvestis: 20Hz-20kHz
Mikrofono įvesties varža (Ω): 4KΩ
Instrumento įvesties varža (Ω): 1MΩ
Išankstinio stiprinimo diapazonas: 0-76dB
Ausinių išvesties galia: 125 mW vienam kanalui
Vidinė saugykla (GB): 2 GB (SMART Pads)
Maitinimo reikalavimai: Per USB jungtį: 5V @ 3A
Pakuotės turinys: 1 x Streamer X; 1 x USB-C į USB-C kabelis
USB jungtis: USB 1: C tipo USB 3.1; USB 2: C tipo 2.0 USB
Bitų gylis: 24 bitai
Pavyzdžių ėmimo dažnis (kHz): 48kHz
Apdorojimas: APHEX apdorojimas; RØDE Voice FX
Minimalūs operacinės sistemos reikalavimai: "macOS 10.15" arba naujesnė versija, "Windows 10" versija 1803 arba vėlesnė versija, Windows 11
Spalva: juoda
Gamintojas: Rode
Svoris: 380g
Matmenys: ilgis 144 mm, plotis 122 mm, aukštis: 51 mm


Pristatymo laikas 0-2 d.d.

Išbandykite Kaune

Turime Kaunas Adresas: Birželio 23-iosios g. 23g Darbo laikas: I-V 09:00 - 18:00 VI-VII nedirba Telefonas: +370 674 59488
Kaunas

Išbandykite Klaipėdoje

Turime Klaipėda Adresas: Taikos pr. 17 Darbo laikas: I-V 10:00 - 19:00 VI 10:00 - 15:00 VII nedirba Telefonas: +370 604 43972
Klaipėda
Specifikacija
Gamintojas(?) Rode
Pristatymo laikas 0-2 d.d.
Prekės kodai

10540KVG STREAMERX 0698813009220 698813009220

Atsiliepimai

0 vidutinis įvertinimas (0 įvertinimų)

 0
 0
 0
 0
 0

Palikite atsiliepimą

Vertinti gali tik prisijungę vartotojai.

Palikti pirkėjų atsiliepimai (0)

Atsiliepimų kol kas nėra. Būk pirmas!

1. Ką reikia žinoti apie programinę įrangą ir jos naudojimą?

Programinė įranga yra kompiuterių sistemų, skirta vykdyti tam tikras funkcijas, rinkinys. Tai gali būti operacinės sistemos, programos, žaidimai ar kita įranga. Prieš perkant ar naudojant programinę įrangą, svarbu žinoti, ar ji atitinka jūsų poreikius, ar galima legaliai naudoti, ir ar bus palaikoma ateityje. Naudodamiesi programine įranga, vartotojai gali vykdyti skirtingas užduotis, nuo teksto redagavimo iki sudėtingų skaičiavimų ir internetinės naršymo. Svarbu suprasti, kad programinė įranga gali būti skirstoma į du pagrindinius tipus: sisteminė ir taikomoji. Sisteminė valdo kompiuterio veikimą, o taikomoji yra skirta specifinėms užduotims arba veiklai. Taip pat svarbu atkreipti dėmesį į programinės įrangos licencijavimą, saugumą ir nuolatinį atnaujinimą. Licencijavimas nusako taisykles, pagal kurias galima naudoti programinę įrangą. Saugumo klausimai apima apsaugą nuo kenkėjiškų programų ir asmeninių duomenų saugumą. Periodiški atnaujinimai užtikrina programinės įrangos veikimą ir saugumą. Norint efektyviai naudoti programinę įrangą, svarbu įgyti pagrindinius įgūdžius ir suprasti konkrečios programos funkcionalumą. Supratimas apie programinės įrangos pranašumus ir apribojimus padeda vartotojui pasirinkti tinkamą įrankį savo poreikiams.

2. Kaip atnaujinti programinę įrangą?

Programinės įrangos atnaujinimas yra svarbus procesas, skirtas užtikrinti optimalų programų veikimą ir saugumą. Dauguma programų siūlo automatinį atnaujinimą, kurį vartotojai gali aktyvuoti nustatymuose. Tai užtikrina, kad naudojama naujausia ir patikimiausia programinė įranga. Jei automatiniai atnaujinimai nėra įjungti, vartotojai gali rankiniu būdu atnaujinti programinę įrangą. Tai dažniausiai daroma įeinant į programos nustatymus arba paleidus atskirą atnaujinimo įrankį, kuris leidžia parsisiųsti ir įdiegti naujas versijas. Svarbu atnaujinti ne tik operacinę sistemą, bet ir visą naudojamą programinę įrangą, įskaitant antivirusines programas, naršykles, biuro programų paketus ir kitas taikomąsias programas. Šis procesas padeda gerinti programų veikimą, ištaisyti potencialias saugumo spragas ir gauti naujus funkcionalumus, kurie gali būti pridedami su kiekviena nauja versija. Visuomet prieš atnaujinimą svarbu sukurti atsarginę kopiją, kad galėtumėte atstatyti duomenis, jei kažkas nepavyktų.