+370 462 46444
I-V 10:00-19:00
VI 10:00-14:00

ZHIYUN SMOOTH Q3

ZHIYUN SMOOTH Q3
Kodas: 06047FOC
Gamintojo kodas: C030112EUR
Įsiminti
Turime 1 vnt. sandėlyje
Pristatymas per 0-2 d.d.Atsiimk parduotuvėj nemokamai!
Pasirinkite savybes
Spalva
79.99
Nuomoti(nuo €/diena)
Pratęsta garantija
Prekės draudimas

Nemokamai atsiimkite Kaune, parduotuvėje (Birželio 23-iosios g. 23g) Balandžio 21 d.

Nemokamai atsiimkite Klaipėdoje, parduotuvėje (Taikos pr. 17) Balandžio 21 d.

Pristatysime į namus per kurjerių tarnybą Balandžio 23 d.

Turite klausimų? +370 462 46444 Siųskite užklausą

AprašymasZHIYUN SMOOTH Q3 aprašymas

Naujasis stabilizatorius Zhiyun „SMOOTH-Q3“

Įkvėptas įspūdingo meno ir pažangios sumanios sąveikos, Zhiyun Smooth  sugrįžta ir siūlo dar praktiškesnę fotografavimo patirtį. Naudodami „SMOOTH-Q3“, išmanusis telefonas yra viskas, ko jums reikia norint padaryti puikų meno kūrinį su nuostabiais efektais. Visiškai naujas aiškesnis mygtukų išdėstymas, labiau tinkantis naudojant vieną ranką. Trijų ašių struktūra - stebėtinai stabili ir sklandi filmuota medžiaga. Klasikinis stumdomas dizainas, kad galėtumėte fotografuoti bet kada eidami, kad nepraleistumėte nė vienos svarbios akimirkos

 

Dar lengvesnis 

Nepaisant to, kad jis yra mažesnis ir kompaktiškesnis, - naujasis „Smooth Q3“ yra 20% lengvesnis! Jis vis tiek gali užimti didesnę naudingąją apkrovą nei ankstesnis „Q2“ modelis. Stabilizatorius yra suderinamas su daugeliu rinkoje esančių aukščiausios klasės išmaniųjų telefonų, net su pritvirtintu buferiu. Reguliuojamą laikiklį galima nustatyti maksimaliu 90 mm pločiu.

 

k 

 

Patogesnis išdėstymas

Naujas intuityvus mygtukų išdėstymas leidžia sklandžiau veikti. Pavyzdžiui, trigubai paspaudus gaiduką, perėjimas tarp portreto ir kraštovaizdžio režimų negali būti lengvesnis, o fotografavimas itin plačiu kampu reiškia, kad didžiulius peizažus yra taip pat lengva užfiksuoti kaip ir mažo kampo kadrus.

 

Šviesa visaip

Integruota 180 ° pasukama lemputė su jutikliniu mygtuku apšviečia jus iš visų kampų su trimis reguliuojamais ryškumo lygiais. Tai garantija ryškesniam kadrui.

 

Daugiau galimybių 

Zhiyun „SMOOTH-Q3“ suteikia ne tik geresnius vaizdo įrašus, sklandžiau ir profesionaliau. Taip pat suteikia daug kūrybinių galimybių kuriant filmus naudojant 17 „SmartMode“ integruotų šablonų, pagreitinant reguliariai filmuojamų vaizdo įrašų kūrimą. Naudodami „ZY Cami Editor“, vartotojai gali pagardinti vaizdo įrašus naudodami pritaikytus šablonus, pridedant daugybę muzikos, specialiųjų efektų ir filtrų.

 

k  

 

Pasakykite „Taip“ gestų valdymui

Per daug rankomis tvarkyti? Norėdami pradėti fotografuoti, naudokite tik vieną gestą, kuris aktyvuosis po 3 sekundžių ir būkite kadre savimi. Galima naudoti keliais panoramos režimais. Papildomos naujos funkcijos apima ir „SmartFollow 3.0“ objektų sekimą, greitą „Dolly“ mastelio keitimą ir „MagicClone Pano“, valdomus vienu paspaudimo mygtuku, kad pažymėtų tikslą ir suaktyvintų išmanųjį sekimą.

 

Pagrindinės specifikacijos

•  Naujas kompaktiškas dizainas

•  Geresnis sukibimas, valdymas viena ranka

•  Geresnis naudingumas

•  Lengva sulankstyti

•  Kūrybiniai šablonai

•  Ypač lengvas

 

Kompektacijoje yra: 

• 1x Smooth Q3 stabilizatorius;

• 1x Trikojis;

• 1x USB Type-C kabelis įkrovimui;

• Instrukcija.  

 

 

Pristatymo laikas 0-2 d.d.

Išbandykite Kaune

Turime Kaunas Adresas: Birželio 23-iosios g. 23g Darbo laikas: I-V 09:00 - 18:00 VI-VII nedirba Telefonas: +370 674 59488
Kaunas

Aptarkite su konsultantu Klaipėdoje

Neturime Klaipėda Adresas: Taikos pr. 17 Darbo laikas: I-V 10:00 - 19:00 VI 10:00 - 15:00 VII nedirba Telefonas: +370 604 43972
Klaipėda
Specifikacija
Gamintojas(?) Zhiyun
Pristatymo laikas 0-2 d.d.
Prekės kodai

06047FOC C030112EUR 697019408652 6970194086521

Atsiliepimai

0 vidutinis įvertinimas (0 įvertinimų)

 0
 0
 0
 0
 0

Palikite atsiliepimą

Vertinti gali tik prisijungę vartotojai.

Palikti pirkėjų atsiliepimai (0)

Atsiliepimų kol kas nėra. Būk pirmas!

1. Kuris telefono dėklas yra geriausias apsaugai?

Sprendimas, kuris apsauginis telefono dėklas yra geriauias, priklauso nuo individualių pageidavimų, tačiau OtterBox ir Lifeproof garsėja tvirtu dizainu. „OtterBox Defender“ serija suteikia daugiasluoksnę apsaugą nuo kritimo ir smūgių, turinčią tvirtą vidinį apvalkalą ir išorinį dangtelį. Lifeproof FRĒ serija yra žinoma dėl savo vandeniui, purvui, sniegui ir kritimui atsparių savybių, idealiai tinkančių ekstremalioms sąlygoms. Be to, „Spigen Tough Armor“ ir „UAG“ („Urban Armor Gear“) dėklai užtikrina tvirtos apsaugos ir elegantiško dizaino balansą. Galiausiai, geriausias apsauginis dėklas sujungia patvarumą, atsparumą smūgiams ir suderinamumą su konkrečiu jūsų išmaniojo telefono modeliu, užtikrindamas visapusišką apsaugą nuo atsitiktinio nukritimo ir kasdienio nusidėvėjimo.

2. Koks yra greičiausias ir efektyviausias mano telefono modelio belaidis įkroviklis?

Greičiausio ir efektyviausio belaidžio įkroviklio jūsų telefono modeliui nustatymas priklauso nuo suderinamumo ir įkrovimo standartų. Tokie prekių ženklai kaip Anker, Belkin ir Samsung siūlo didelės spartos belaidžius įkroviklius, palaikančius tokias technologijas kaip Qi arba MagSafe. „iPhone“ telefonams „MagSafe“ įkroviklis užtikrina optimalų įkrovimo greitį ir suderinimą. Anker's PowerWave serija ir Belkin's Boost Up Wireless Charging Pad yra žinomi dėl efektyvumo įvairiuose Android modeliuose. Atsižvelkite į įkroviklio galingumą ir suderinamumą su telefono greito įkrovimo galimybėmis, kad gautumėte optimalius rezultatus. Be to, ištirkite konkretaus modelio rekomendacijas, nes kai kuriuose telefonuose gali būti patentuotų greito įkrovimo funkcijų, kurios geriausiai susietos su atitinkamais telefono gamintojo įkrovikliais.