+370 462 46444
I-V 10:00-19:00
VI 10:00-14:00

Sony LCS-SL10 Bag

Sony LCS-SL10 Bag
Kodas: 141349584VOK
Gamintojo kodas: LCSSL10B.SYH
Įsiminti
EU sandėlyje
Pristatymas 5-19 d.d.
Pasirinkite savybes
Spalva
48.99
Nuomoti(nuo €/diena)
Pratęsta garantija
Prekės draudimas

Nemokamai atsiimkite Kaune, parduotuvėje (Birželio 23-iosios g. 23g) Gegužės 14 d.

Nemokamai atsiimkite Klaipėdoje, parduotuvėje (Taikos pr. 17) Gegužės 14 d.

Pristatysime į namus per kurjerių tarnybą Gegužės 16 d.

Turite klausimų? +370 462 46444 Siųskite užklausą

AprašymasSony LCS-SL10 Bag aprašymas

Sony LCS-SL10 Bag yra krepšys, sukurtas nešiotis fotoapartui ir priedams. Šis aksesuaras yra puikus pasirinkimas tiems, kurie nori saugiai laikyti savo fotoaparatą ir išlaikyti patogumą bei stilių. Šios krepšio išvaizda yra moderni ir elegantiška. Jis pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, kurios ne tik suteikia apsaugą nuo įbrėžimų ir dulkių, bet ir atrodo patraukliai. Krepšys užtikrina saugų fotoaparato laikymą ir lengvą prieigą prie jo, taip pat suteikia papildomų kišenėlių, kurios gali būti naudojamos kaip papildoma saugykla atminties kortelėms arba kitoms smulkmenoms. Šis aksesuaras yra puikus pasirinkimas fotografams, kurie nori ne tik saugoti savo brangų įrangą, bet ir išlaikyti stilių bei patogumą, kai juda arba dirba lauke. Sony LCS-SL10 Bag yra patikimas ir funkcionalus fotoaparato nešiojimo sprendimas.

 

 



YPATYBĖS

 

- Supakuokite viską, ko reikia išvykai: 200 mm (plotis) x 140 mm (aukštis) x 100 mm (gylis) talpos dėtuvėje užteks vietos fotoaparato rinkiniui ir asmeniniams daiktams.

- Puikiai tinka fotoaparatams ir objektyvams laikyti.
- Pagaminta taip, kad tilptų fotoaparatas su ne didesniu kaip standartinio dydžio E-mount objektyvu.
- Atskirai laikykite priedus arba asmeninius daiktus.
- Vidinė tinklinė kišenė ir šoninės kišenės leidžia lengvai laikyti objektyvų dangtelius, atminties korteles, telefonus, raktus ir kitus smulkius daiktus.
- Išdėliokite ir laikykite įrangą taip, kaip norite, naudodami lanksčią nailoninę pertvarų sistemą, kuri patikimai užsegama "Velcro" dirželiais.
- Sukurta "Sony" fotoaparatams ir vaizdo kameroms.
- Suderinamas su visais kompaktinės sistemos fotoaparatais (NEX), objektyvais ir priedais, "Handycam®" vaizdo kameromis ir "Cyber-shot™" H serijos fotoaparatais.
- Stilingas ir praktiškas.
- Dėklas atrodo elegantiškai ir profesionaliai, turi rankeną ir dirželį per petį, kad būtų patogu ir komfortiška.

 

 

 

 

SPECIFIKACIJOS

 

Gamintojas: Sony
Spalva: juoda
Matmenys: 200 mm (plotis) x 140 mm (aukštis) x 100 mm (gylis)
Suderinamumas: skirtas nešiotis fotoapartui ir priedams; suderinama su visais kompaktinės sistemos fotoaparatais (NEX), objektyvais ir priedais, "Handycam®" vaizdo kameromis ir "Cyber-shot™" H serijos fotoaparatais ir pan.
Diržas per petį: yra

 

 

 

 

Sony

Krepšio tipas krepšys

Vidinis aukštis 14 cm

Vidinis plotis 20 cm

Aptarkite su konsultantu Kaune

Neturime Kaunas Adresas: Birželio 23-iosios g. 23g Darbo laikas: I-V 09:00 - 18:00 VI-VII nedirba Telefonas: +370 674 59488
Kaunas

Aptarkite su konsultantu Klaipėdoje

Neturime Klaipėda Adresas: Taikos pr. 17 Darbo laikas: I-V 10:00 - 19:00 VI 10:00 - 15:00 VII nedirba Telefonas: +370 604 43972
Klaipėda
Specifikacija
Gamintojas(?) Sony
Krepšio tipas krepšys
Vidinis aukštis 14 cm
Vidinis plotis 20 cm
Vidinis ilgis 10 cm
Spalva juoda
Pristatymo laikas 5-19 d.d.
Prekės kodai

141349584VOK LCSSL10B.SYH 490552489703 4905524897036

Atsiliepimai

0 vidutinis įvertinimas (0 įvertinimų)

 0
 0
 0
 0
 0

Palikite atsiliepimą

Vertinti gali tik prisijungę vartotojai.

Palikti pirkėjų atsiliepimai (0)

Atsiliepimų kol kas nėra. Būk pirmas!

1. Kas yra foto ir video dėklai ir krepšiai ir kaip jie palengvina fotografų ir videografų darbą?

Foto ir video dėklai bei krepšiai yra būtini priedai, kurie padeda fotografams ir videografams organizuoti, saugoti ir transportuoti savo brangią įrangą. Šie priedai sukuria patogią aplinką, optimizuojančią darbą ir padedančią išsaugoti saugią įrangą. Dėklai dažnai būna iš kokybiškų medžiagų, kurios apsaugo nuo smūgių, drėgmės ir kitų nepageidaujamų faktorių. Jie gali turėti specialius skyrius objektyvams, kameroms, baterijoms ir kitoms priemonėms, taip palengvindami organizavimą. Krepšiai su įstrižinėmis petnešiomis suteikia patogumą fotografui ar videografas, leisdami lengviau nešioti įrangą ir pasiekti reikalingus įrankius. Foto ir video dėklai bei krepšiai yra svarbūs ne tik saugant įrangą, bet ir palengvinant fotografų ir videografo kasdienį darbą, prisidedant prie tvarkingo ir efektyvaus darbo proceso.

2. Kaip pasirinkti tinkamą foto ir video dėklą arba krepšį pagal savo poreikius?

Norint pasirinkti tinkamą foto ir video dėklą arba krepšį, svarbu atsižvelgti į asmeninius poreikius ir fotografavimo arba filmavimo stilių. Pirmiausia verta įvertinti savo įrangos dydį ir sudėtingumą, pasirinkti tinkamą dėklo ar krepšio dydį. Tvarūs, vandeniui atsparūs ir smūgius atlaikantys medžiagų pasirinkimai gali apsaugoti brangią įrangą. Reikėtų atkreipti dėmesį į vidaus skyrius ir skyrelį specialiems priedams, kad būtų patogu organizuoti priemones. Jei daug laiko praleidžiate judėdami, patogios petnešos ir galimybė nešiotis krepšį rankoje arba ant peties padeda sumažinti fizinį krūvį. Krepšiai su reguliuojamais skyreliais būti universalus ir lankstus sprendimas, kurį galima pritaikyti skirtingiems reikalavimams.