+370 462 46444
I-V 10:00-19:00
VI 10:00-14:00

Datacolor Spyder PRINT

Datacolor Spyder PRINT
Kodas: 141303943vok
Gamintojo kodas: S4SR100
Įsiminti
EU sandėlyje
Pristatymas 5-19 d.d.
Pasirinkite savybes
Spalva
398.99
Nuomoti(nuo €/diena)
Pratęsta garantija
Prekės draudimas

Nemokamai atsiimkite Kaune, parduotuvėje (Birželio 23-iosios g. 23g) Gegužės 12 d.

Nemokamai atsiimkite Klaipėdoje, parduotuvėje (Taikos pr. 17) Gegužės 12 d.

Pristatysime į namus per kurjerių tarnybą Gegužės 14 d.

Turite klausimų? +370 462 46444 Siųskite užklausą

AprašymasDatacolor Spyder PRINT aprašymas

„Datacolor“ „SpyderPRINT“ leidžia fotografams, dizaineriams ir kitiems vaizdų profesionalams valdyti savo spausdinimo spalvas – tai puiki priemonė spaudiniams suderinti ir ilgainiui gali sumažinti sunaudojamo popieriaus ir rašalo kiekį.
 

Programinėje įrangoje pasirinkus bet kokį spausdintuvo, rašalo ir laikmenos derinį, „SpyderPRINT“ pateikia visą įrankių asortimentą. Galėsite sukurti bet kokį skaičių tinkintų profilių pagal ICC standartus. Įdiegę programinę įrangą, galite atspausdinti pasirinktus taikinius naudodami spausdintuvą ir naudoti „SpyderGuide“ įrenginį, kuris padės atlikti kalibravimo ir profilio kūrimo procesą.
 

„SpyderProof“ funkcija pateikia vaizdų seriją, kuri padės įvertinti detales ir palyginti ją su vaizdais. Be to, galite koreguoti profilio nustatymus, kad gautumėte geriausią įmanomą vaizdų spausdinimą. Atkreipkite dėmesį! SpyderPRINT kuria RGB ICC profilius. Norėdami nustatyti, ar jūsų lazerinis spausdintuvas arba RIP suderinamas su RGB formato ICC profiliais, kreipkitės į lazerinio spausdintuvo gamintoją arba RIP programinės įrangos kūrėją.
 
k 
 

Profiliavimo greitis ir tikslumas

Spektrokolorimetras per kelias minutes suteikia pasirinktinius profilius su spalvotais ir nespalvotais EZ atspalviais. „SpyderGuide“ įrenginys leidžia patogiai skaityti spausdintus objektus, kad būtų lengviau ir tiksliai sukurti profilius.
 

Intuityvi profiliavimo programinė įranga

Žingsnis po žingsnio procesas pagerina naudojimo patogumą. Programa leidžia lengvai sekti taikinių kalibravimą ir padėti sukurti profilį
 
 
k 
 

SpyderProof

Ši funkcija suteikia jums kruopščiai atrinktų vaizdų seriją, kad galėtumėte įvertinti detales fotografo požiūriu. Ši funkcija yra prieinama kiekvienam unikaliam jūsų kuriamam spausdintuvo profiliui, suteikiant jums patogų tikrinimo įrankį, kuris yra neįkainojamas valdant spausdintą produkciją.
 

Visiška kontrolė

Išplėstiniai valdikliai įtraukti į vaizdų rengyklės spalvų ir juodai balto atspalvio kreives, kurios leidžia koreguoti profilį, o ne kiekvieną atskirą vaizdą. „Extended Grays Target“ leidžia pridėti tikslius pilkos ir beveik pilkos spalvos duomenis prie profilių, pagerinant tonuotų ir juodai baltų spaudinių kokybę.
 

Išsamios redagavimo funkcijos

Lanksčios taikinio parinktys ir didelio ploto profiliavimo taikiniai sukuria galerijos kokybės spalvotus arba nespalvotus spaudinius. Lengvai pasirinkite iš anksto sukurtus arba tinkintus išplėstinių profilio nustatymų rinkinius, kad sukurtumėte profilius su konkrečiais paryškinimo ir šešėlių atspalvių deriniais, detalėmis ir neutralumo nustatymais.
 
 

Svoris 0.8 kg

Pristatymo laikas 5-19 d.d.

Aptarkite su konsultantu Kaune

Neturime Kaunas Adresas: Birželio 23-iosios g. 23g Darbo laikas: I-V 09:00 - 18:00 VI-VII nedirba Telefonas: +370 674 59488
Kaunas

Aptarkite su konsultantu Klaipėdoje

Neturime Klaipėda Adresas: Taikos pr. 17 Darbo laikas: I-V 10:00 - 19:00 VI 10:00 - 15:00 VII nedirba Telefonas: +370 604 43972
Klaipėda
Specifikacija
Gamintojas(?) Datacolor
Svoris 0.8 kg
Pristatymo laikas 5-19 d.d.
Prekės kodai

141303943vok S4SR100 087572000124 875720001244 0875720001244

Atsiliepimai

0 vidutinis įvertinimas (0 įvertinimų)

 0
 0
 0
 0
 0

Palikite atsiliepimą

Vertinti gali tik prisijungę vartotojai.

Palikti pirkėjų atsiliepimai (0)

Atsiliepimų kol kas nėra. Būk pirmas!

1. Kodėl kalibravimo įranga yra svarbi spalvų tikslumui fotografijoje ir dizaine?

Kalibravimo įranga yra svarbi spalvų tikslumui fotografijoje ir dizaine, nes ji užtikrina, kad monitorius, spausdinimo įrenginiai ir kamera atvaizduotų spalvas kuo tiksliau. Tai lemia, kad spalvos, kurias matote ekrane arba spausdinime, atitinka realųjį pasaulį. Nepakalibruota įranga gali rodyti netikslias spalvas, kas gali sukelti nenumatytų rezultatų ir prarasti tikslumą darbuose, kur spalvų tikslumas yra labia svarbus, pvz., tokiose srityse kaip fotografija, dizainas, arba spauda. Kalibravimo priemonės, pvz., kalibravimo įtaisai ir programinė įranga, padeda sukurti nuoseklius spalvų standartus ir užtikrinti kokybišką galutinį rezultatą.

2. Kaip pasirinkti tinkamą kalibravimo įrangą savo poreikiams?

Renkantis tinkamą kalibravimo įrangą, svarbu atsižvelgti į kelis svarbius veiksnius. Pirma, atkreipkite dėmesį į įrenginio tipą, kuriam jums reikia kalibravimo. Fotografams ir dizaineriams gali prireikti skirtingų įrankių, pvz., monitoriaus, spausdintuvo ar fotoaparato kalibravimo įrangos. Antra, įsitikinkite, kad pasirinkta įranga palaiko jūsų darbo aplinką, įskaitant monitoriaus arba spausdintuvo raišką ir technologiją. Pasirinkite kalibravimo prietaisą, kuris gali užtikrinti tikslų spalvų atkūrimą ir nuoseklumą. Trečia, atkreipkite dėmesį į įrangos patikimumą ir tikslumą. Geresnės kokybės kalibravimo įranga dažnai suteikia tikslesnius rezultatus, todėl verta investuoti į patikimą gamintoją. Taip pat būtina atsižvelgti į naudojimo patogumą ir paprastumą. Pasirinkite įrangą, kurią lengva konfigūruoti ir naudoti, net jei nesate profesionalas. Galų gale, verta atkreipti dėmesį į kainą. Yra įvairių kainų kategorijų kalibravimo įrangos, tačiau svarbu rasti tinkamą balansą tarp jūsų poreikių ir biudžeto. Atidžiai apsvarstę šiuos faktorius, galėsite pasirinkti kalibravimo įrangą, kuri atitiks jūsų poreikius ir užtikrins tikslius rezultatus.