+370 462 46444
I-V 10:00-19:00
VI 10:00-14:00

NANLITE MixWand 18 II RGB LED Light Painting Wand

NANLITE MixWand 18 II RGB LED Light Painting Wand
Kodas: 09674KVG
Gamintojo kodas: -
EU sandėlyje
Nebegaminama
Pasirinkite savybes
Spalva
Pratęsta garantija
Prekės draudimas

AprašymasNANLITE MixWand 18 II RGB LED Light Painting Wand aprašymas

SUKURKITE ĮSPŪDINGUS ŠVIESOS EFEKTUS

Sukurtas su visišku spalvų valdymu kūrybiškam apšvietimui, NanLite „MixWand 18 ll RGB Hard and Soft LED Light Painting Wand“ idealiai tinka įdomiems efektams išgauti, o dėl savo formos jį naudoti tiesiog smagu ir įdomu. Šviestuvas iš tikrųjų yra trys šviestuvai viename. „MixWand“ spalvų temperatūra kinta nuo 3200 iki 5600 K, o aukštas CRI/TLCI įvertinimas rodo spalvų perteikimo tikslumą. Šis LED šviestuvas taip pat turi RGB režimą, kurį galima valdyti ir vienu mygtuko paspaudimu sukurti daugiau nei 360 spalvų. Šviestuvo šviesa gali būti glotni arba priešingai – kontrastinga ir aštri. Šviesos intensyvumas taip gali būti pakeistas nuo 0 iki 100%. Dėl pasyvaus aušinimo „MixWand“ veikia tyliai – tai tikras pranašumas garsui jautrioje aplinkoje. Šviestuvas taip pat turi maitinimo parinkčių. Jis paruoštas naudoti visame pasaulyje naudojant pridedamą 100–240 V kintamosios srovės adapterį, tačiau jis taip pat gali veikti su pasirenkama NP-F550 baterija, kai nėra maitinimo tinklo. Taip pat yra nešiojimo dėklas.

 

 

 

KOKYBIŠKAS APŠVIETIMAS VALDOMAS RANKA

NanLite RGB serijos LED lazdelės itin lengvai sukuria ryškų studijinį apšvietimą. Šviestuvas patogus laikyti, todėl idealiai tinka tapybai šviesa, fotografiniam apšvietimui, vaizdo apšvietimui, foniniam apšvietimui ir kt.

 

3 LED ŠVIESOS ŠALTINIAI VIENAME 

Vieno mygtuko paspaudimu pakeiskite apšvietimą nuo itin ryškaus iki švelnaus ir išsklaidyto.

 

 

 

VISIŠKAS KŪRYBINIS VALDYMAS

Lengvai pasiekite įspūdingų rezultatų nepridėdami plastikinių filtrų ar audinio difuzijos. Šviestuvo valdymas leidžia pakeisti ryškumą nuo 0 iki 100%, temperatūrą nuo šiltos iki šaltos (3200 iki 5600K) arba atspalvį RGB režimu.

 

ŽAISKITE SU ŠVIESA

Dėl universalaus trijų šviesos šaltinių dizaino ir integruotų specialiųjų efektų režimų „MixWand 18“ yra įspūdingas įrankis skirtas viskam, nuo automobilių fotografijos iki rašymo šviesa.

 

VEIKIA BET KUR

„MixWand“ gali veikti tiek su pridedamu kintamosios srovės adapteriu, tiek iš pasirenkamo NP-F550 akumuliatoriaus, kad galėtumėte jį naudoti bet kurioje pasaulio vietoje, nepaisant krovimo lizdo prieinamumo.

 

Pristatymo laikas 5-19 d.d.

Aptarkite su konsultantu Kaune

Neturime Kaunas Adresas: Birželio 23-iosios g. 23g Darbo laikas: I-V 09:00 - 18:00 VI-VII nedirba Telefonas: +370 674 59488
Kaunas

Aptarkite su konsultantu Klaipėdoje

Neturime Klaipėda Adresas: Taikos pr. 17 Darbo laikas: I-V 10:00 - 19:00 VI 10:00 - 15:00 VII nedirba Telefonas: +370 604 43972
Klaipėda
Specifikacija
Gamintojas(?) Nanlite
Pristatymo laikas 5-19 d.d.
Prekės kodai

09674KVG 400107203724

Atsiliepimai

0 vidutinis įvertinimas (0 įvertinimų)

 0
 0
 0
 0
 0

Palikite atsiliepimą

Vertinti gali tik prisijungę vartotojai.

Palikti pirkėjų atsiliepimai (0)

Atsiliepimų kol kas nėra. Būk pirmas!

1. Kokia yra pagrindinė nuolatinės šviesos lempos paskirtis ir kaip ji skiriasi nuo kitų šviesos šaltinių?

Nuolatinė šviesos lempa yra ilgalaikio naudojimo šviesos šaltinis, kuris tęsiasi per visą filmavimo arba fotografavimo sesiją. Ji skiriasi nuo blykstės ar kitų trumpalaikės šviesos šaltinių, kurie generuoja trumpus šviesos impulsus. Nuolatinė šviesa suteikia stabilų ir ilgą šviesos šaltinį, idealų nuotraukoms arba vaizdo įrašams, kurie reikalauja nuoseklaus apšvietimo. Pagrindinė nuolatinių šviesos lempų paskirtis yra suteikti pastovų, nuolatinį šviesos šaltinį, kuris yra labai svarbus nuotraukų arba vaizdo įrašų kūrimui. Nuolatinė šviesa leidžia fotografams arba operatoriams matyti, kaip šviesos šaltinis veikia prieš nufotografuojant arba filmuojant, leidžia kontroliuoti šviesos intensyvumą ir kryptį, bei palaiko pastovų apšvietimą.

2. Kokie yra pagrindiniai privalumai naudojant nuolatinės šviesos lempą fotografijoje ir vaizdo įrašuose?

Nuolatinės šviesos lempa turi keletą svarbių privalumų fotografijoje ir vaizdo įrašuose. Pirma, ji suteikia pastovų ir stabilų šviesos šaltinį, kuris leidžia kūrėjui lengvai valdyti šviesos intensyvumą ir kryptį. Tai yra ypatingai naudinga dirbant su statiniais objektais arba kuriant ilgesnius vaizdo įrašus. Antra, nuolatinė šviesos lempa suteikia kūrėjui galimybę išsamiai stebėti šviesos efektus ir jų poveikį scenai. Ji tinka tiek fotografams, tiek videografas, norintiems kurti subtilias šviesos ir šešėlio kombinacijas. Dar vienas privalumas yra lankstumas valdant temperatūrą ir šviesos intensyvumą. Daugelis modernių nuolatinių šviesos šaltinių turi reguliuojamas funkcijas, leidžiančias pritaikyti šviesą pagal poreikius. Taip pat, nuolatinės šviesos lempos yra naudingos dirbant su modeliais arba kuriant vaizdo įrašus, nes asmeniui nebereikia laukti iki blykstės ar kito šviesos šaltinio aktyvavimo. Šie privalumai padeda sukurti profesionalų ir kokybišką apšvietimą, būtiną norint sukurti aukštos kokybės fotografijas ir vaizdo įrašus.