+370 462 46444
I-V 10:00-19:00
VI 10:00-14:00

Pixel Battery Grip E7 for Canon 7D

Pixel Battery Grip E7 for Canon 7D
Kodas: 01561KVG
Gamintojo kodas: -
EU sandėlyje
Nebegaminama
Pasirinkite savybes
Spalva
Pratęsta garantija
Prekės draudimas

AprašymasPixel Battery Grip E7 for Canon 7D aprašymas

The Pixel Battery Grip E7 extends the battery life of your camera by giving you the option of inserting 1 or 2 LP-E6 batteries or 6 AA batteries. The battery grip also makes it easier to shoot photos vertically through the inclusion of an extra shutter button, AE/FE lock button and AF point selector on the handle. Additionally, the battery grip contains a tripod connection with a 1/4” female thread.

Suitable for Canon 7D

Pristatymo laikas 14-17 d.d.

Aptarkite su konsultantu Kaune

Neturime Kaunas Adresas: Birželio 23-iosios g. 23g Darbo laikas: I-V 09:00 - 18:00 VI-VII nedirba Telefonas: +370 674 59488
Kaunas

Aptarkite su konsultantu Klaipėdoje

Neturime Klaipėda Adresas: Taikos pr. 17 Darbo laikas: I-V 10:00 - 19:00 VI 10:00 - 15:00 VII nedirba Telefonas: +370 604 43972
Klaipėda
Specifikacija
Gamintojas(?) Pixel
Pristatymo laikas 14-17 d.d.
Prekės kodai

01561KVG 4895152309035 489515230903

Atsiliepimai

0 vidutinis įvertinimas (0 įvertinimų)

 0
 0
 0
 0
 0

Palikite atsiliepimą

Vertinti gali tik prisijungę vartotojai.

Palikti pirkėjų atsiliepimai (0)

Atsiliepimų kol kas nėra. Būk pirmas!

1. Kam skirtas fotoaparato baterijų laikiklis ir kodėl jis svarbus?

Fotoaparato baterijų laikiklis yra skirtas laikyti ir saugoti papildomas baterijas, kartu su kitais būtiniais priedais, tokiais kaip atminties kortelės arba filtrai. Jis svarbus, nes leidžia fotografui turėti papildomų išteklių ilgesniam fotosesijos laikotarpiui arba kelionei, nepriverčiant ieškoti baterijų arba priedų atskirai. Fotoaparato baterijų laikiklis suteikia būdą įdiegti baterijas į fotoaparatą. Tai leidžia fotoaparatui gauti reikiamą elektros energiją savo veiklai. Laikiklis ne tik suteikia elektros jungtį tarp baterijų ir fotoaparato, bet ir saugo baterijas nuo neteisingo naudojimo arba pažeidimų. Tai yra svarbu užtikrinant baterijų ilgaamžiškumą ir jų efektyvų veikimą. Dauguma fotoaparatų baterijų laikiklių yra projektuoti taip, kad būtų lengva įdėti arba išimti baterijas. Tai padeda vartotojams patogiai tvarkyti savo fotoaparatus, ypač keičiant baterijas tarp fotosesijų. Baterijų laikikliai gali turėti įvairias jungtis arba elektros sąsajas, kurios užtikrina tinkamą energijos perdavimą tarp baterijų ir fotoaparato. Šios jungtys taip pat gali turėti apsaugą nuo perkrovos ar trumpo jungimo.

2. Ar baterijų laikiklis gali veikti kaip papildoma galimybė stabilizuoti fotoaparatą?

Baterijų laikiklis, kuris paprastai yra įmontuotas į daugelio fotoaparatų apatinę dalį, gali veikti kaip papildoma galimybė stabilizuoti fotoaparatą, tačiau jo stabilizacijos efektas yra ribotas. Tai gali būti laikoma kaip neoficialus stovas, jei įrengtas ant plokščio paviršiaus. Baterijų laikiklis leidžia fotoaparatą pastatyti tiesiai ant stalo ar kito stabilaus paviršiaus. Tai ypač naudinga, kai naudojamas laikiklis su neperlenkiamu dizainu. Toks laikiklis gali būti naudingas pasirenkant ilgesnius nuotraukų arba vaizdo įrašų įrašymo laikus, kai svarbus stabilumas. Tačiau baterijų laikiklio stabilizacijos efektas yra ribotas, nes jis paprastai nėra sukurtas kaip specialus stabilizavimo įrenginys. Norint gauti geresnį stabilumą, dauguma fotoaparatų naudoja įmontuotą arba objektyvo stabilizavimo sistemą, kuri yra pažangesnė ir efektyvesnė už paprastą baterijų laikiklį. Baterijų laikiklis gali būti naudingas tam tikromis situacijomis, tačiau jei reikalingas patikimesnis stabilizavimas, geriau naudoti specialius fotoaparato stovus, trikojus arba kitus profesionalius stabilizavimo įrenginius.