+370 462 46444
I-V 10:00-19:00
VI 10:00-14:00

Falcon Eyes LED Lamp Dimmable LPS-80T on 230V

Falcon Eyes LED Lamp Dimmable LPS-80T on 230V
Kodas: 02812BNL
Gamintojo kodas: -
Įsiminti
EU sandėlyje
Pristatymas 5-19 d.d.
Pasirinkite savybes
Spalva
198.99
Nuomoti(nuo €/diena)
Pratęsta garantija
Prekės draudimas

Nemokamai atsiimkite Kaune, parduotuvėje (Birželio 23-iosios g. 23g) Gegužės 08 d.

Nemokamai atsiimkite Klaipėdoje, parduotuvėje (Taikos pr. 17) Gegužės 08 d.

Pristatysime į namus per kurjerių tarnybą Gegužės 10 d.

Turite klausimų? +370 462 46444 Siųskite užklausą

AprašymasFalcon Eyes LED Lamp Dimmable LPS-80T on 230V aprašymas

„Falcon Eyes“ LPS-80T yra 80 vatų galios LED prožektorius su dienos šviesos spalvos temperatūra (5600 K). Galite naudoti LPS-80T kaip nuolatinį apšvietimą, bet taip pat galite nustatyti devynis teminius efektus, skirtus naudoti vaizdo įrašų filmavimo metu. Šviestuvą galite valdyti ant korpuso arba nuotoliniu būdu išmaniuoju telefonu.

 

 

SAVYBĖS 

Lempos galia gali būti reguliuojama nuo 0 iki 100%. Didžiausia galia yra 80 W ir suteikia ne mažesnę nei 61 000 liukso vertę pusės metro atstumu. Be nuolatinės šviesos, taip pat galite naudoti 9 skirtingus teminius efektus, tokius kaip žaibas ir televizoriaus šviesa. Tai leidžia imituoti tam tikras tikroviškas situacijas. Tiek nuolatinė šviesa, tiek temos efektai rodomi esant 5600K spalvų temperatūrai arba dienos šviesai.

 

TECHNINĖS SAVYBĖS

Lempą galite maitinti iš tinklo srovės. Prie gaminio pridedamas atitinkamas adapteris. Siekiant išvengti perkaitimo, lempoje yra įmontuotas variklio aušinimas. Jo triukšmas yra tik 45 db 20 cm atstumu ir 38,6 dB puse metro. Apačioje lempa turi universalią kaiščio jungtį, leidžiančią uždėti LPS-80T beveik ant bet kokio įprasto lempos stovo (žr. pasirenkamus priedus). Kad būtų lengviau padėti ir perkelti LED lempą, korpuse yra rankena.

 

JUNGTYS IR PRIEDAI

Šviestuvas turi Bowens jungtį. Tai reiškia, kad prie lempos galite pritvirtinti daugybę priedų su Bowens jungtimi (dar vadinama S bajonetu arba Linkstar jungtimi), kad pritaikytumėte skirtingus apšvietimo efektus. Tačiau naudodami pasirinktinai prieinamus adapterio žiedus, prie LPS-80T galite prijungti ir kitų gamintojų priedus. Įprasti priedai yra šviesdėžė, difuzoriaus kupolas. Tai yra pasirinktinai. Su šiuo šviestuvu standartiškai gausite atšvaitą, kuris suteiks šviesai daugiau krypties, ir difuzorių, kuris sušvelnins šviesą.

 

 

DAUGIAFUNKCINIS VALDYMAS

Studijos lempą ir nustatymus galite nustatyti trimis skirtingais būdais:

- Per sukamąją rankenėlę lempos gale

- Nuotoliniu būdu per išmanųjį telefoną, naudojant nemokamą programėlę

- Nuotolinio valdymo pulto naudojimas (pridedamas)

 

Korpuso gale yra sukamoji rankenėlė, leidžianti neribotai reguliuoti galią (0-100%). Tačiau lempą galite valdyti ir nuotoliniu būdu per savo išmanųjį telefoną. Tokiu būdu jums nereikės nuolat vaikščioti prie lempos, kai norėsite pakeisti nustatymą. Valdymas atliekamas naudojant nemokamą „DeSal Lite+“ programą ir ją galima atsisiųsti tiek „iOS“, tiek „Android“. Ryšys vyksta per „Bluetooth“. Galiausiai lempą galite valdyti ir nuotoliniu būdu, naudodami pridedamą nuotolinio valdymo pultą. Kadangi LPS-80T turi fiksuotą spalvų temperatūrą, nuotolinio valdymo pultelio CCT mygtukas spalvų temperatūros nepakeis.

 

 

TAIKYMAS

Jei savo studijai ieškote galingos, kompaktiškos LED lempos, LPS-80T yra puikus pasirinkimas. Dėl skirtingų funkcijų galite naudoti LPS-80T daugeliui programų. Pagalvokite apie fotografijas, gaminių ir portretų fotografiją. Bet ir vlogams, Youtube vaizdo įrašams ar bet kokiam kitam vaizdo įrašymui, lempa yra tinkamas sprendimas.

 

Į PIRKINĮ ĮEINA:

1x Falcon Eyes LED lempa (80W / 5600K / Bowens jungtis)

1x difuzorius

1x atšvaitas

1x apsauginis dangtelis

1x nuotolinio valdymo pultelis

1x nešiojimo dėklas

1x maitinimo adapteris (ES tipo)

 

SPECIFIKACIJA

Prekinis ženklas: Falcon Eyes

Tipas: LED taškinė lempa

Šviesos diodų skaičius: 1

Energijos suvartojimas: 80 vatų

Reguliuojamumas: Nuolat kintama

Matmenys: 22 x 19 x 11,5 cm

Svoris: 0,93 kg

Šviesos galia (LUX) 0,5 m atstumu: 61000

Šviesos galia (LUX) 1 m atstumu: 11600

Šviesos galia (LUX) 2 m atstumu: 2600

Taikymas: portretų fotografavimui, gaminių fotografavimas, vaizdo įrašai, vaizdo įrašai / Youtube / mokymo programos

Funkcijos: pritemdoma (reguliuojama galia), variklio aušinimas, reguliuojami temos efektai, Bluetooth

LED lempų serija: Falcon Eyes kita

Maitinimas: Maitinimas iš tinklo

Spalvos temperatūra: 5600K

CRI (Ra): 96

 

Pristatymo laikas 5-19 d.d.

Aptarkite su konsultantu Kaune

Neturime Kaunas Adresas: Birželio 23-iosios g. 23g Darbo laikas: I-V 09:00 - 18:00 VI-VII nedirba Telefonas: +370 674 59488
Kaunas

Aptarkite su konsultantu Klaipėdoje

Neturime Klaipėda Adresas: Taikos pr. 17 Darbo laikas: I-V 10:00 - 19:00 VI 10:00 - 15:00 VII nedirba Telefonas: +370 604 43972
Klaipėda
Specifikacija
Gamintojas(?) Falcon eyes
Pristatymo laikas 5-19 d.d.
Prekės kodai

02812BNL 871812709905 8718127099051

Atsiliepimai

0 vidutinis įvertinimas (0 įvertinimų)

 0
 0
 0
 0
 0

Palikite atsiliepimą

Vertinti gali tik prisijungę vartotojai.

Palikti pirkėjų atsiliepimai (0)

Atsiliepimų kol kas nėra. Būk pirmas!

1. Kokia yra pagrindinė nuolatinės šviesos lempos paskirtis ir kaip ji skiriasi nuo kitų šviesos šaltinių?

Nuolatinė šviesos lempa yra ilgalaikio naudojimo šviesos šaltinis, kuris tęsiasi per visą filmavimo arba fotografavimo sesiją. Ji skiriasi nuo blykstės ar kitų trumpalaikės šviesos šaltinių, kurie generuoja trumpus šviesos impulsus. Nuolatinė šviesa suteikia stabilų ir ilgą šviesos šaltinį, idealų nuotraukoms arba vaizdo įrašams, kurie reikalauja nuoseklaus apšvietimo. Pagrindinė nuolatinių šviesos lempų paskirtis yra suteikti pastovų, nuolatinį šviesos šaltinį, kuris yra labai svarbus nuotraukų arba vaizdo įrašų kūrimui. Nuolatinė šviesa leidžia fotografams arba operatoriams matyti, kaip šviesos šaltinis veikia prieš nufotografuojant arba filmuojant, leidžia kontroliuoti šviesos intensyvumą ir kryptį, bei palaiko pastovų apšvietimą.

2. Kokie yra pagrindiniai privalumai naudojant nuolatinės šviesos lempą fotografijoje ir vaizdo įrašuose?

Nuolatinės šviesos lempa turi keletą svarbių privalumų fotografijoje ir vaizdo įrašuose. Pirma, ji suteikia pastovų ir stabilų šviesos šaltinį, kuris leidžia kūrėjui lengvai valdyti šviesos intensyvumą ir kryptį. Tai yra ypatingai naudinga dirbant su statiniais objektais arba kuriant ilgesnius vaizdo įrašus. Antra, nuolatinė šviesos lempa suteikia kūrėjui galimybę išsamiai stebėti šviesos efektus ir jų poveikį scenai. Ji tinka tiek fotografams, tiek videografas, norintiems kurti subtilias šviesos ir šešėlio kombinacijas. Dar vienas privalumas yra lankstumas valdant temperatūrą ir šviesos intensyvumą. Daugelis modernių nuolatinių šviesos šaltinių turi reguliuojamas funkcijas, leidžiančias pritaikyti šviesą pagal poreikius. Taip pat, nuolatinės šviesos lempos yra naudingos dirbant su modeliais arba kuriant vaizdo įrašus, nes asmeniui nebereikia laukti iki blykstės ar kito šviesos šaltinio aktyvavimo. Šie privalumai padeda sukurti profesionalų ir kokybišką apšvietimą, būtiną norint sukurti aukštos kokybės fotografijas ir vaizdo įrašus.