+370 462 46444
I-V 10:00-19:00
VI 10:00-14:00

Falcon Eyes RGB LED Lamp PockeLite F7 Kit

Falcon Eyes RGB LED Lamp PockeLite F7 Kit
Kodas: 02350BNL
Gamintojo kodas: -
EU sandėlyje
Nebegaminama
Pasirinkite savybes
Spalva
Pratęsta garantija
Prekės draudimas

AprašymasFalcon Eyes RGB LED Lamp PockeLite F7 Kit aprašymas

Šį rinkinį sudaro Falcon Eyes F7 PockeLite su baterija, difuzoriumi ir tinkleliu. Falcon Eyes RGB LED lempa PockeLite F7 yra kompaktiškas, daugiafunkcis LED sprendimas, su kuriuo galite nustatyti tobulą apšvietimą visais aspektais. LED lempa reguliuojama spalvų kompozicija, spalvos temperatūra ir intensyvumu. Be to, RGB lempa turi vidinę bateriją ir įmontuotą magnetą, kuris leidžia greitai ir lengvai pritvirtinti lempą prie metalinių paviršių, pavyzdžiui, stulpelių. Dėl to „PockeLite“ yra patogus, nešiojamas sprendimas naudoti studijoje arba kartu su fotoaparatu.
 
 
 

SAVYBĖS 

Lempa aprūpinta 96 mažomis LED lemputėmis, kurios kartu suteikia 12 vatų galią. 4060 liuksų šviesos srautas (0,3 metro atstumu) suteikia daugiau nei pakankamai šviesos bet kurioje situacijoje. Dėl didelės CRI vertės 97 visada galite pasikliauti natūraliomis spalvomis. Galite patys nustatyti spalvų temperatūrą nuo 2500K (šilta balta šviesa) iki 5600K (dienos šviesa) ir 9000K (skaisčiai mėlyna šviesa) ir viską, kas yra tarp jų. Be to, jūs taip pat galite patys nustatyti lempos galią. Ar norite, kad spalvų kompozicija būtų šiek tiek kitokia? Falcon Eyes lempa turi RGB režimą, su kuriuo galite patys maišyti spalvas iki norimos spalvos. F7 taip pat turi iš anksto užprogramuotus nustatymus su Rosco ir Lee gelio filtrais.
 
 
 
 

EFEKTAI 

Kitos įdomios funkcijos yra 16 specialių apšvietimo efektų, kuriuos galite naudoti. Pagalvokite, pavyzdžiui, mirksinčias šviesas, žaibą ar spalvotą blykstę. Šie efektai yra įtraukti į vidinę atmintį, visi turi savo numerį, todėl juos lengva pasirinkti. Įvairūs nustatymai rodomi skaidriame OLED ekrane gale.
 

TAIKYMAS 

Norėdami naudoti lempą, pirmiausia turite ją įkrauti naudodami pridedamą USB-C įkrovimo laidą. Visiškai įkrovus vidinio ličio jonų akumuliatoriaus veikimo laikas yra maždaug viena valanda (matuojant nuolat naudojant visą galią). Per 1/4" vidinį sriegį galite prijungti RBG lempą prie bet kokio standartinio trikojo. Per pridedamą „cold shoe“ adapterį taip pat galite pritvirtinti F7 prie fotoaparato. Galiausiai galite pritvirtinti lempą prie metalinių paviršių, nes ji turi vidinę magnetinę juostelę. Kai norite sušvelninti šviesą arba norite valdyti daugiau, galite naudoti komplekte esantį korį ir difuzorių.
 
 
 

VALDYMO REŽIMAI 

- CCT režimas: ryškumas ir spalvų temperatūra (2 500–9 000 K)
- RGB režimas: surinkite kiekvieną spalvą
- HSI režimas: spalvų tonas, sodrumas ir intensyvumas (nuo 0 iki 100%)
- Filtro režimas: 20 Rosco filtrų ir 20 Lee filtrų
- Temos režimas: 16 pasirinkimų, pvz. mirksinčios lemputės, žaibas, spalvotas žibintuvėlis, žvakių šviesa
 
 
 

Į PIRKINĮ ĮEINA

1x pritemdoma RGB LED lempa F7 su vidine baterija
1x USB-C įkrovimo laidas
1x pakreiptas cold shoe adapteris
1x nešiojimo krepšys su lipduku
1x apžvalga su temos režimais
1x naudojimosi vadovas
1x PockeLite F7 difuzorius
1x korys, skirtos PockeLite F7
2x pakuotė
 

SPECIFIKACIJA

Prekinis ženklas: Falcon Eyes
Šviesos diodų skaičius: 204 (54 balti, 54 geltoni ir 96 rgb)
Reguliuojamumas: Nuolat kintama
Matmenys: 156 x 80 x 15 mm
Svoris: 300 gramų
Šviesos galia (LUX) 0,5 m atstumu: 4060 (0,3 metro atstumu)
Baterijos veikimo laikas: Min. 1 valanda (matuojama nepertraukiamai veikiant, visa galia)
CRI (Ra): 97
 
 

Pristatymo laikas 14-17 d.d.

Aptarkite su konsultantu Kaune

Neturime Kaunas Adresas: Birželio 23-iosios g. 23g Darbo laikas: I-V 09:00 - 18:00 VI-VII nedirba Telefonas: +370 674 59488
Kaunas

Aptarkite su konsultantu Klaipėdoje

Neturime Klaipėda Adresas: Taikos pr. 17 Darbo laikas: I-V 10:00 - 19:00 VI 10:00 - 15:00 VII nedirba Telefonas: +370 604 43972
Klaipėda
Specifikacija
Gamintojas(?) Falcon eyes
Pristatymo laikas 14-17 d.d.
Prekės kodai

02350BNL 871812709288 8718127092885

Atsiliepimai

0 vidutinis įvertinimas (0 įvertinimų)

 0
 0
 0
 0
 0

Palikite atsiliepimą

Vertinti gali tik prisijungę vartotojai.

Palikti pirkėjų atsiliepimai (0)

Atsiliepimų kol kas nėra. Būk pirmas!

1. Kokia yra pagrindinė nuolatinės šviesos lempos paskirtis ir kaip ji skiriasi nuo kitų šviesos šaltinių?

Nuolatinė šviesos lempa yra ilgalaikio naudojimo šviesos šaltinis, kuris tęsiasi per visą filmavimo arba fotografavimo sesiją. Ji skiriasi nuo blykstės ar kitų trumpalaikės šviesos šaltinių, kurie generuoja trumpus šviesos impulsus. Nuolatinė šviesa suteikia stabilų ir ilgą šviesos šaltinį, idealų nuotraukoms arba vaizdo įrašams, kurie reikalauja nuoseklaus apšvietimo. Pagrindinė nuolatinių šviesos lempų paskirtis yra suteikti pastovų, nuolatinį šviesos šaltinį, kuris yra labai svarbus nuotraukų arba vaizdo įrašų kūrimui. Nuolatinė šviesa leidžia fotografams arba operatoriams matyti, kaip šviesos šaltinis veikia prieš nufotografuojant arba filmuojant, leidžia kontroliuoti šviesos intensyvumą ir kryptį, bei palaiko pastovų apšvietimą.

2. Kokie yra pagrindiniai privalumai naudojant nuolatinės šviesos lempą fotografijoje ir vaizdo įrašuose?

Nuolatinės šviesos lempa turi keletą svarbių privalumų fotografijoje ir vaizdo įrašuose. Pirma, ji suteikia pastovų ir stabilų šviesos šaltinį, kuris leidžia kūrėjui lengvai valdyti šviesos intensyvumą ir kryptį. Tai yra ypatingai naudinga dirbant su statiniais objektais arba kuriant ilgesnius vaizdo įrašus. Antra, nuolatinė šviesos lempa suteikia kūrėjui galimybę išsamiai stebėti šviesos efektus ir jų poveikį scenai. Ji tinka tiek fotografams, tiek videografas, norintiems kurti subtilias šviesos ir šešėlio kombinacijas. Dar vienas privalumas yra lankstumas valdant temperatūrą ir šviesos intensyvumą. Daugelis modernių nuolatinių šviesos šaltinių turi reguliuojamas funkcijas, leidžiančias pritaikyti šviesą pagal poreikius. Taip pat, nuolatinės šviesos lempos yra naudingos dirbant su modeliais arba kuriant vaizdo įrašus, nes asmeniui nebereikia laukti iki blykstės ar kito šviesos šaltinio aktyvavimo. Šie privalumai padeda sukurti profesionalų ir kokybišką apšvietimą, būtiną norint sukurti aukštos kokybės fotografijas ir vaizdo įrašus.