+370 462 46444
I-V 10:00-19:00
VI 10:00-14:00

Insta360 One RS Twin Edition

Insta360 One RS Twin Edition
Kodas: 09743KVG
Gamintojo kodas: CINRSGP/A
Įsiminti
EU sandėlyje
Pristatymas 5-19 d.d.
Pasirinkite savybes
Spalva
587.99
Nuomoti(nuo €/diena)
Pratęsta garantija
Prekės draudimas

Nemokamai atsiimkite Kaune, parduotuvėje (Birželio 23-iosios g. 23g) Gegužės 08 d.

Nemokamai atsiimkite Klaipėdoje, parduotuvėje (Taikos pr. 17) Gegužės 08 d.

Pristatysime į namus per kurjerių tarnybą Gegužės 10 d.

Turite klausimų? +370 462 46444 Siųskite užklausą

AprašymasInsta360 One RS Twin Edition aprašymas

UNIVERSALI VEIKSMO KAMERA

„Insta360 ONE RS Twin Edition“ kamera yra viena iš pagrindinių modulinės ONE RS veiksmo kamerų sistemos konfigūracijų. „Twin Edition“ apima „Core“ modulį, „4K Boost Mod“, „360 Mod“ ir būtiną baterijos bazę, kuri laiko modulius kartu. ONE RS turi 21 % daugiau akumuliatoriaus talpos nei ONE R, be to, jame yra aiškesnis garsas su trimis mikrofonais ir greitesnis Wi-Fi perdavimas. Baterijos bazėje yra elektroniniai kontaktai, kurie sujungia du modulius, kad veiktų kaip vienas. Taip pat pridedamas greitai atjungiamas montavimo rėmas su vėjui atspariu dangteliu ir šilumą išsklaidžiančia konstrukcija. ONE RS sistema sukurta taip, kad būtų atspari vandeniui ir gali būti naudojama po vandeniu iki 5 metrų gylio.

 

   

 

VAIZDO KAMERA SUKURTA PRISITAIKYTI

Visiškas lankstumas. Vienintelė veiksmo kamera, kuri fotografuoja įspūdingu 360 laipsnių kampu ir užfiksuoja plataus kampo veiksmo kadrus vos pakeitus objektyvą.

 

4K VAIZDĄ FIKSUOJANTIS OBJEKTYVAS

Tvirtas ir patvarus objektyvas su nauju 1/2 colio 48 MP vaizdo jutikliu, leidžiančiu fiksuoti detalius, 4K 60 kadrų per sekundę vaizdo įrašus ir 48 MP nuotraukas. Geresnės spalvos ir apšvietimas – užfiksuokite papildomas detales, kurių nusipelnė tos tobulos akimirkos.

 

 

 

6K PLAČIAEKRANIS REŽIMAS 

Nufotografuokite itin detalius 6K kadrus, kurie atrodys it patys kuriate veiksmo filmą, naudodami klasikinį 2,35:1 santykį plačiaekraniam žiūrėjimui.

 

5,7K 360 OBJEKTYVAS

Užfiksuokite veiksmą iš visų pusių, tada pasirinkite, į ką sutelkti dėmesį, naudodami 360 laipsnių kadravimą. Naudokite jį su „Invisible Selfie Stick“, kad padarytumėte nepaprastus trečiojo asmens kadrus.

 

„FlowState“ STABILIZAVIMAS

Itin sklandus vaizdo stabilizavimas, nesvarbu, kokį objektyvą naudojate. Galingas RS Core dabar užtikrina FlowState stabilizavimą fotoaparate, kai jis suporuotas su plačiakampiais objektyvais. Redaguoti nereikia.

 

 

 

VISAPUSIŠKAI PAGERINTAS NAŠUMAS

Greitesnis WiFi. Perkelkite ir redaguokite failus greičiau naudodami „Insta360“ programą dėl visiškai naujos „Core“ įrangos.

 

GREITAS FAILŲ NUSKAITYMAS

Greičiau redaguokite telefone ir sutaupykite baterijos darbo laiką neperduodant duomenų per „Wi-Fi“ . Tiesiog prijunkite greitąjį skaitytuvą prie ONE RS, kad išsaugotumėte failus viduje esančioje SD kortelėje, tada prijunkite prie telefono ir pradėkite redaguoti.

 

ITIN LENGVAI REDAGUOKITE SAVO ĮRAŠUS BEI NUOTRAUKAS

Galingi redagavimo įrankiai po ranka. Leiskite dirbtiniam intelektui atlikti darbą naudodami automatinio redagavimo įrankius ir šablonus arba redaguoti naudodami daugybę rankinių valdiklių.

 

TVIRTAS IR PATVARUS KAMEROS DIZAINAS

Didelio našumo jungtys ir unikalus konstrukcinis dizainas užtikrina stabilų ryšį ir patvarumą. 

 

 

PAGRINDINĖS SAVYBĖS

- Keičiama modulinė, dviejų objektyvų veikimo kamera.

- 5.7K 360 fotoaparato objektyvas.

- 4K Boost objektyvas. 

- 6K plačiaekranis režimas.

- 8x sulėtinimas su 4K Boost objektyvu, 4x su 360 objektyvu.

- „FlowState“ stabilizavimas.

- Horizonto užraktas. 

- Aktyvus HDR režimas.

- 50% greitesnis Wi-Fi nei ONE R su Wi-Fi 5.

- Bluetooth 5.0 palaikymas. 

- 21 % didesnė akumuliatoriaus talpa nei ONE R.

- „Core“ modulio tiesioginio vaizdo ekranas gali būti nukreiptas į priekį arba į galą.

- Kai 360 Mod yra nustatytas, pagrindinio modulio tiesioginį ekraną galima judinti visomis kryptimis.

- Atsparus vandeniui iki 5 metrų (surinktas ir sumontuotas pridedamame montavimo rėme).

- 48MP nuotraukos.

 

Pristatymo laikas 5-19 d.d.

Aptarkite su konsultantu Kaune

Neturime Kaunas Adresas: Birželio 23-iosios g. 23g Darbo laikas: I-V 09:00 - 18:00 VI-VII nedirba Telefonas: +370 674 59488
Kaunas

Aptarkite su konsultantu Klaipėdoje

Neturime Klaipėda Adresas: Taikos pr. 17 Darbo laikas: I-V 10:00 - 19:00 VI 10:00 - 15:00 VII nedirba Telefonas: +370 604 43972
Klaipėda
Specifikacija
Gamintojas(?) Insta360
Tipas
Spalva
Dydis
Pristatymo laikas 5-19 d.d.
Prekės kodai

09743KVG CINRSGP/A 842126102813 6970357852949 697035785294

Atsiliepimai

0 vidutinis įvertinimas (0 įvertinimų)

 0
 0
 0
 0
 0

Palikite atsiliepimą

Vertinti gali tik prisijungę vartotojai.

Palikti pirkėjų atsiliepimai (0)

Atsiliepimų kol kas nėra. Būk pirmas!

1. Kuo veiksmo kamera skiriasi nuo kitų kameros tipų?

Veiksmo kamera (angl. action camera) išsiskiria iš kitų kamerų tipų savo specialiomis savybėmis, pritaikytomis aktyviam judėjimui ir ekstremaliai veiklai. Pagrindinės jos ypatybės yra: 1) Mažas dydis ir lengvumas: veiksmo kameros yra kompaktiškos ir lengvos, todėl tinka naudoti judant arba įvairiose ekstremalių sąlygų situacijose. 2) Aukšta rezoliucija ir kampas: dauguma veiksmo kamerų gali filmuoti aukštos raiškos vaizdus su plataus kampo objektyvais, užtikrinant įspūdingus vaizdus ir geras peržiūros galimybes. 3) Atsparumas vandeniui: dauguma veiksmo kamerų yra atsparios vandeniui, o tai yra esminis bruožas, leidžiantis filmuoti po vandeniu be papildomų dėklo arba kamerų korpuso. 4) Atsparumas smūgiams: šios kameros dažnai yra atsparios smūgiams ir vibracijoms, o tai yra svarbu sporto ar ekstremalioje veikloje, kur gali būti didelių apkrovų. 5) Paprastas naudojimas: veiksmo kameros paprastai turi lengvai valdomą mygtukų sistemą arba valdymą per mobiliuosius įrenginius, užtikrinantį greitą ir patogų naudojimą. Šios savybės padaro veiksmo kameras populiariomis tarp sportininkų, kelionių mėgėjų ir kitų, kurie nori fiksuoti judančius momentus nuotraukose arba vaizdo įrašuose.

2. Kaip veiksmo kameros įrašo aukštos kokybės vaizdo medžiagą net ekstremaliomis sąlygomis?

Veiksmo kameros geba įrašyti aukštos kokybės vaizdo medžiagą net ekstremaliomis sąlygomis dėl keleto svarbių technologinių sprendimų. Pirma, jos dažnai yra aprūpintos aukštos raiškos jutikliais, kurie užtikrina aiškius ir detaliai nufilmuotus vaizdus. Plataus kampo objektyvai suteikia plačią matomą erdvę, o tai yra svarbu judant ir fiksuojant plačius vaizdinius plotus. Veiksmo kameros taip pat pasižymi gera šviesos jautrumu, kuris leidžia efektyviai filmuoti ir esant ribotam apšvietimui. Be to, įprasta, kad šios kameros yra aprūpintos įvairiomis stabilizacijos technologijomis, tokiomis kaip girostabilizacija arba programinė stabilizacija, kurios sumažina vibracijas ir padeda išlaikyti stabilius vaizdus net judant. Atsparumas vandeniui yra dar vienas svarbus bruožas. Dauguma veiksmo kamerų turi specialų dėklą arba yra tiesiogiai atsparios vandeniui, leidžiant įrašyti vaizdus ir po vandeniu. Atsparumas smūgiams ir vibracijoms taip pat užtikrina, kad įrašomi vaizdai būtų sklandūs ir kokybiški net ekstremaliomis sąlygomis, pavyzdžiui, sporto varžybose arba ekstremalios kelionės metu.