+370 462 46444
I-V 10:00-19:00
VI 10:00-14:00

VANGUARD ALTA FLY 48T ROLLING CAMERA BAG

VANGUARD ALTA FLY 48T ROLLING CAMERA BAG
Kodas: 09400KVG
Gamintojo kodas: -
Įsiminti
EU sandėlyje
Pristatymas 5-19 d.d.
Pasirinkite savybes
Spalva
259.99
Nuomoti(nuo €/diena)
Pratęsta garantija
Prekės draudimas

Nemokamai atsiimkite Kaune, parduotuvėje (Birželio 23-iosios g. 23g) Gegužės 15 d.

Nemokamai atsiimkite Klaipėdoje, parduotuvėje (Taikos pr. 17) Gegužės 15 d.

Pristatysime į namus per kurjerių tarnybą Gegužės 17 d.

Turite klausimų? +370 462 46444 Siųskite užklausą

AprašymasVANGUARD ALTA FLY 48T ROLLING CAMERA BAG aprašymas

„ALTA FLY 48T“ yra lagaminas su ratukais, skirtas susidoroti su iššūkiais, su kuriais susiduria profesionalūs fotografai keliaujant po visą pasaulį. Pagaminta iš patvarių, įbrėžimams atsparių, drėgmei atsparių medžiagų, šis krepšys sukurtas taip, kad atlaikytų ilgus nuotolinius nusidėvėjimus. Itin saugus, jame yra „3 saugumo taškų sistema“; Sagties užraktas virš išorinio užtrauktuko ir vidinis užtrauktuku užsegamas tinklelis, kad niekada nereikėtų nerimauti dėl smalsių rankų ar akių. Paskutinis, bet ne mažiau svarbus dalykas - jį galima visiškai pritaikyti, kad galėtumėte pritaikyti turinio talpą, o atvykę atsiverskite ir raskite geriausią darbo įrankį, kurį pasiėmėte fotografuoti į kelionę.

Keliaujant arba atvykus į vietą ir dirbant, gerai paminkštintas vidinis „ALTA FLY 48T“ skyrius yra visiškai atidaromas, kad būtų patogu jį naudoti, o daugybę universalių pertvarų galima sureguliuoti taip, kad tilptų 1-2 „Pro DSLR“, 5-7 objektyvai (iki 300 mm f /2.8), blykstę ir priedus, arba naudokite tam skirtus dvejopo naudojimo/dviejų spalvų bepiločių dronų veiksmų skirstytuvus, kad dronas tilptų su visais priedais.
 
Organizuota saugojimo sistema palengvins visus jūsų poreikius keliaujant, o taip pat veiksmingas darbo procesas vykstant vietoje: atskirai paminkštinti skyriai tilps planšetiniam kompiuteriui ir iki 15 colių nešiojamam kompiuteriui. Didelės išorinės priekinės kišenės, kurių viduje yra tvarkyklė, leis jums turėti viską, ko jums reikia keliaujant, pavyzdžiui, planšetinį kompiuterį, įkroviklius, išmanųjį telefoną, kelionės dokumentus, piniginę, akinius nuo saulės ir kt. Dvigubo sluoksnio išorinė kišenė taip pat yra puikus nešiojimo sprendimas. tiesiog atidarykite kairį ir dešinį užtrauktukus, kad tilptų didesni daiktai, tokie kaip paltas/striukė ir kt.

„ALTA FLY 48T“ yra tvirtas lagminas, turintis dvigubą rankeną ir patobulintas priekines kojas, užtikrinančias stabilumą atskirai. Jame taip pat yra tvirtos rankenos viršuje ir šone, taip pat lengva rankena apačioje, kuri ištraukiama tik tada, kai, pavyzdžiui, išimate maišą iš viršutinės dėžės. Pasiruošę bet kokiems atvejams, mes sustiprinome krepšį iš patvarios vandeniui atsparios medžiagos išilgai apačios, nuo smūgių pakeliamų kojų ir įtraukėme apsaugą nuo lietaus. Specialūs trikojo jungiamieji dirželiai leidžia saugiai transportuoti trikojį su savimi.
 
k 
 

Ypatybės

 
- Universalumas - atitinka daugumą oro linijų dydžio ir formos faktorių apribojimų
- Lengvas transportavimas - tvirtas dviejų ratų vežimėlis
- „3 saugumo taškų sistema“ - apsaugo turinį nuo smalsių rankų
- „Drone action“ - dvejopo naudojimo/dviejų spalvų dalikliai, skirti dronui laikyti
- Visada apsaugotas - gerai paminkštintas
- Gerai organizuota - daugybė specialių kišenių, organizatorių ir jungčių visoms būtiniausioms reikmėms
- Verslui skirtas - telpa 15 colių nešiojamasis kompiuteris + planšetinis kompiuteris
- Keiskite bagažą - tiesiog išimkite vidinį skyriklį
- Būkite stabilūs - optimali pusiausvyros trikojio nešimo sistema
- ALTA LINK - „Alta Action Tripod Bag“ jungtis, skirta maksimaliam „Vanguard ALTA EXPERIENCE“ patyrimui
- Laikykite sausai - visa danga nuo lietaus 
 

Pristatymo laikas 5-19 d.d.

Aptarkite su konsultantu Kaune

Neturime Kaunas Adresas: Birželio 23-iosios g. 23g Darbo laikas: I-V 09:00 - 18:00 VI-VII nedirba Telefonas: +370 674 59488
Kaunas

Aptarkite su konsultantu Klaipėdoje

Neturime Klaipėda Adresas: Taikos pr. 17 Darbo laikas: I-V 10:00 - 19:00 VI 10:00 - 15:00 VII nedirba Telefonas: +370 604 43972
Klaipėda
Specifikacija
Gamintojas(?) Vanguard
Pristatymo laikas 5-19 d.d.
Prekės kodai

09400KVG 471985624392

Atsiliepimai

0 vidutinis įvertinimas (0 įvertinimų)

 0
 0
 0
 0
 0

Palikite atsiliepimą

Vertinti gali tik prisijungę vartotojai.

Palikti pirkėjų atsiliepimai (0)

Atsiliepimų kol kas nėra. Būk pirmas!

1. Kaip pasirinkti tinkamą lagaminą kelionėms su fotoaparatu ir kitu fotografiniu įrankiu?

Pasirinkdami lagaminą kelionėms su fotoaparatu ir kitu fotografiniu įrankiu, turite atsižvelgti į kelis svarbius aspektus. Pirmiausia, pasirinkite lagaminą su tvirtu, bet lengvu korpusu, kad būtų užtikrintas jūsų įrangos saugumas, tačiau sumažintas bendras svoris. Svarbu, kad lagaminas būtų pakankamai didelis, kad talpintų ne tik pačią įrangą, bet ir būtinus aksesuarus, kaip baterijas, atminties korteles ir įkroviklį. Rinkitės lagaminą su keletu skyrių, skirtų lengvai organizacijai. Be to, patikrinkite, ar lagaminas yra atsparus vandeniui ir su integruotu užraktu ar kitu saugumo mechanizmu, užtikrinančiu jūsų įrangos saugumą.

2. Kaip išvengti įrangos pažeidimų dėl smūgių ir vibracijos kelionės metu?

Norint išvengti įrangos pažeidimų dėl smūgių ir vibracijos kelionės metu, būtina imtis tam tikrų priemonių. Pirma, pasirinkite atsparų smūgiams ir vibracijai lagaminą arba kuprinę su integruotomis amortizacijos sistemomis. Užtikrinkite, kad įrangai būtų pritaikytas specialus dėklas arba dėklai su minkštu pamušalu, kurie absorbuotų smūgius. Svarbu įsitikinti, kad įrankiai yra saugiai pritvirtinti, o viduje esantys skyriai organizuoti ir tinkamai užpildyti, kad nesukeltų drebėjimo. Taip pat svarbu vengti perpildyto kuprinės ar lagamino, kad būtų sumažintas svoris ir padidintas stabilumas. Jei naudojate kamerą ar kitą įrangą, kuriai yra statyvo tvirtinimo galimybė, svarbu ją tvirtai pritvirtinti, kad būtų sumažintas vibracijos poveikis.