+370 462 46444
I-V 10:00-19:00
VI 10:00-14:00

SARAMONIC BLINK 500 B5 (TX+RX UC) WIRELSS SYSTEM W/USB-C

SARAMONIC BLINK 500 B5 (TX+RX UC) WIRELSS SYSTEM W/USB-C
Kodas: 02975FOC
Gamintojo kodas: -
Pranešti atsiradus prekyboj
EU sandėlyje
Pristatymas 14-19 d.d.
Pasirinkite savybes
Spalva
Pratęsta garantija
Prekės draudimas

Nemokamai atsiimkite Kaune, parduotuvėje (Birželio 23-iosios g. 23g) Gegužės 08 d.

Nemokamai atsiimkite Klaipėdoje, parduotuvėje (Taikos pr. 17) Gegužės 08 d.

Pristatysime į namus per kurjerių tarnybą Gegužės 10 d.

Turite klausimų? +370 462 46444 Siųskite užklausą

AprašymasSARAMONIC BLINK 500 B5 (TX+RX UC) WIRELSS SYSTEM W/USB-C aprašymas

Saramonic Blink 500 B5 yra itin kompaktiška, lengva ir profesionali belaidžio mikrofono sistema, sukurta naudoti su mobiliaisiais įrenginiais, turinčiais USB-C jungtis, pvz., „Android“ išmaniaisiais telefonais ar planšetiniais kompiuteriais, kompiuteriais ir kt. Šiame rinkinyje yra vienas bevielis siųstuvas su įmontuotu mikrofonu, profesionalus prisegamas lavalierinis mikrofonas ir dviejų kanalų imtuvas, todėl vienu metu galima įrašyti du pašnekovus.
 
Blink 500 B5 yra neįtikėtinai praktiškas, tačiau užtikrina profesionalią garso kokybę. Universalus siųstuvas turi mikrofoną, kuris kokybiškai įrašo balsus. Pakankamai mažas, kad būtų galima prisegti ant marškinių apykaklės ar įsidėti į kišenę, ir pakankamai universalus, kad būtų galima padėti ant stalo, ar net laikyti rankoje.
 
Jis taip pat veikia kaip tradicinis „bodypack“ siųstuvas su komplekte esančiu profesionaliu SR-M1 įvairiakrypčiu prisegamu lavalieriniu mikrofonu, suteikdamas dar profesionalesnį sprendimą. „RXUC“ imtuvas jungiamas tiesiai į prietaiso USB-C jungtį ir veikia su USB-C jungtimi. Jis suderinamas su įvairiais produktais, turinčiais USB-C jungtis, pradedant „Android“ išmaniaisiais telefonais ir planšetiniais kompiuteriais, baigiant šiuolaikiniais „Apple Mac“ kompiuteriais, ir „Windows“ kompiuteriais, baigiant „Chromebook“ kompiuteriais ir net 2018 m. „IPad Pro“ planšetiniais kompiuteriais.
 
Kai kurias belaidžio mikrofono sistemas yra sudėtinga valdyti, todėl reikia išsamių žinių apie jų meniu ir nustatymus, tačiau „Blink 500 B5“ yra  techniškai pažangi sistema, todėl ja naudotis paprasta. Nepaisant to, kad yra labai nedaug valdiklių, kuriuos reikia reguliuoti, „Blink 500“daug ką daro, kad užtikrintų puikų našumą. Jis veikia be trukdžių 2,4 GHz dažnių diapazone ir automatiškai persijungia į kanalus, kad išvengtų statinio triukšmo ir garso išsiderinimo. Suporuoti siųstuvą su imtuvu yra paprasta.
 
Puikus lygis ir galia. Vienas iš aspektų yra garso lygio valdymas. Vieni žmonės kalba labai garsiai, kiti - labai švelniai. Štai kodėl „Blink 500“ siųstuvas turi lengvai naudojamus stiprinimo mygtukus, kad pakeltų ar sumažintų garso lygį, o išmanusis LED ekranas rodo reguliuojamą lygį. Jo vidinė baterija veikia iki 5 valandų, o USB-C įkrovimo jungtis gali būti naudojama su Power Bank'u. 10 mililitų siųstuvo galia veikia iki 30 metrų atstumo su kliūtimis ir 50 metrų atvirose erdvėse.
 
„Saramonic Blink 500“ yra nešiojama ir daugiafunkcinė 2,4 G bevielio mikrofono sistema, kurią galima naudoti su dviem siųstuvais vienu metu su vienu imtuvu.
 
k 

Ypatybės

Dviejų kanalų siųstuvas;
Integruota baterija;
Darbinis atstumas: 30m (su galimais trikdžiais);
Siųstuve yra garso reguliavimas;
Monitoriaus funkcija imtuve;
Siųstuvo įvesties šaltinis: įmontuotas mikrofonas arba komplektuojamas išorinis mikrofonas;
Imtuvų išvesties jungtis: Type-C;
Suderinama su kameromis, telefonais, stabilizatoriais ir kt. 
 

Specifikacija

Mikrofono kategorija: bevielis, išmaniam telefonui / planšetei, lavalierinis mikrofonas;
Išvesties jungtis: USB-C;
Maitinimo šaltinis: Li-Ion;
Kam skirta: Mobiliam telefonui;
Carrier dažnis: 2.4GHz
Signalo ir triukšmo santykis: ≥70dB
Garso įvestis: -30~42dBv (MIC input, 0dB attenuation)
Dažnio atsakas: 20Hz~16kHz
Iškreipimas: ≤0.1%;
Balso vėlavimas: ≤6ms.
 

Komplekte yra

1 x Blink 500 TX Transmitter with Built-In Microphone and Clip;
1 x Blink 500 RXUC Dual-Receiver with USB-C Connector;
1 x SR-M1 Omnidirectional Lavalier Microphone;
1 x Alligator-Style Lavalier Microphone Clip;
1 x Foam Lavalier Windscreen;
1 x 1’ (30.5 cm) gold-plated USB-C to USB-A charging cable;
1 x Pairing Pin. 
  

Svoris 267 g

Pristatymo laikas 14-19 d.d.

Aptarkite su konsultantu Kaune

Neturime Kaunas Adresas: Birželio 23-iosios g. 23g Darbo laikas: I-V 09:00 - 18:00 VI-VII nedirba Telefonas: +370 674 59488
Kaunas

Aptarkite su konsultantu Klaipėdoje

Neturime Klaipėda Adresas: Taikos pr. 17 Darbo laikas: I-V 10:00 - 19:00 VI 10:00 - 15:00 VII nedirba Telefonas: +370 604 43972
Klaipėda
Specifikacija
Gamintojas(?) SARAMONIC
Svoris 267 g
Papildoma informacija
  Pristatymo laikas 14-19 d.d.
Prekės kodai

02975FOC 697100802455 6971008024555

Atsiliepimai

0 vidutinis įvertinimas (0 įvertinimų)

 0
 0
 0
 0
 0

Palikite atsiliepimą

Vertinti gali tik prisijungę vartotojai.

Palikti pirkėjų atsiliepimai (0)

Atsiliepimų kol kas nėra. Būk pirmas!

1. Kaip pasirinkti tinkamą mikrofoną savo kamerai arba kitam filmavimo įrenginiui?

Pasirinkimas priklauso nuo poreikių ir scenarijaus. Kardoidiniai mikrofonai tinka bendrai naudojimui, o lavalier mikrofonai užtikrina didesnį judrumą. Nustatykite, ar jums reikia direktyvinio mikrofono (gerai užfiksuoja garsą iš tam tikros krypties) ar ne-direktyvinio (siekia užfiksuoti garsą iš visų krypčių). Svarbu atsižvelgti į įrenginio suderinamumą ir mikrofono jautrumą. Patikrinkite jungčių suderinamumą su jūsų kamera ar kitu įrenginiu. Verta atkreipti dėmesį į mikrofono jautrumą, kad jis gerai reaguotų į įvairius garso lygius, ir į galimybes filtruoti triukšmą. Be to, svarbu įvertinti mikrofono kokybę ir konstrukciją. Pasirinkus tinkamą mikrofoną, galėsite užtikrinti, kad jūsų vaizdo įrašai turės aukštą garso kokybę.

2. Ar yra skirtumas tarp belaidžių ir laidinių mikrofonų naudojant fotoaparatą ar kamerą?

Belaidžiai mikrofonai suteikia didesnį judrumą, tačiau laidiniai mikrofonai gali užtikrinti stabilesnį signalą. Renkantis tarp jų, svarbu atsižvelgti į kūrybinius poreikius ir tai, ar filmavimas vyks statiniame ar judančiame objekte. Supratę svarbiausius mikrofonų aspektus, fotografai ir videografas gali pasirinkti tinkamą įrangą, siekdami gauti kokybiškesnį garso įrašą savo projektams. Kombinuodami tinkamą mikrofoną su kita įranga, galima sukurti profesionalų ir patrauklų vaizdo turinį.