+370 462 46444
I-V 10:00-19:00
VI 10:00-14:00

PANASONIC HC-V800

Rekomenduojame
PANASONIC HC-V800
1 įvertinimas
Kodas: 02966KVG
Gamintojo kodas: HC-V800EP-K
Įsiminti
EU sandėlyje
Pristatymas 5-19 d.d.
Pasirinkite savybes
Spalva
444.99
Nuomoti(nuo €/diena)
Pratęsta garantija
Prekės draudimas

Nemokamai atsiimkite Kaune, parduotuvėje (Birželio 23-iosios g. 23g) Gegužės 08 d.

Nemokamai atsiimkite Klaipėdoje, parduotuvėje (Taikos pr. 17) Gegužės 08 d.

Pristatysime į namus per kurjerių tarnybą Gegužės 10 d.

Turite klausimų? +370 462 46444 Siųskite užklausą

AprašymasPANASONIC HC-V800 aprašymas

Panasonic HC-V800 - visas grožis silpnoje šviesoje

Išgaukite šviesų, puikų vaizdą naudodami didelį MOS jutiklį, „Leica Dicomar" objektyvą ir moderniausią itin tikslų AF. Įdiegtas plačiakampis 25 mm* objektyvas su optiniu 24 kartų priartinimu ir naujas hibridinis O.I.S., užtikrinantis ryškų vaizdą priartinus.
 

Puiki vaizdo kokybė

Mėgaukitės puikiomis charakteristikomis silpnoje šviesoje, kurias užtikrins didelis 1/2,5 colio jutiklis ir šviesus F1.8 objektyvas. Puikus „Leica Dicomar" objektyvas perteikia subtilius niuansus ir atspalvius, kuriais garsūs LEICA objektyvai. Fiksuokite stulbinančius, nuostabius prisiminimus net silpnai apšviestose vietose.

Plačiakampis 25 mm objektyvas su optiniu 24 kartų priartinimu

Naujasis objektyvas su 24 kartų priartinimu apima diapazoną nuo 25 mm plačiakampio iki 600 mm priartinimo išgaunamo 4 pavarų objektyvo sistema. Dėl stulbinančių plačiakampių galimybių ne tik sutalpinsite dideles žmonių grupes ir foną ankštose vietose, bet ir galėsite patogiai daryti asmenukes naudodami pasukamą LCD ekraną.  
 

  hc-v800

Naujas HIBRIDINIS O.I.S

Naudojamas penkių ašių koregavimas, kad būtų sumažintas vaizdo suliejimas – nuo plačiakampio objektyvo iki galingo artinimo. Automatiškai optimizuojamas O.I.S. efektyvumas, reguliuojant O.I.S. mechaninį valdymą pagal įvairias fotografavimo padėtis, sąlygas ir naudotojo nuostatas. Sumažina pavaros susidėvėjimą ir žymiai pagerina mažos amplitudės rankų virpesių koregavimą. Automatiškai aptinka ir koreguoja fiksuojamo vaizdo pokrypį. 
 

Aktyvus kontrastas

Automatiškai išlyginama gradacija, atsižvelgiant į šviesumo pasiskirstymą vaizde. Be to pagerina silpnai apšviestų vietų kontrastiškumą tamsiuose ir iš galo apšviestuose siužetuose, bei padeda išvengti visiškai užtamsintų šešėlių.
 

Sulėtinto vaizdo įrašymo funkcija

Sklandžiai sulėtintas vaizdo įrašo atkūrimas suteikia galimybę perteikti kasdienių siužetų emocinius pojūčius.
 

Belaidis filmavimas keliomis kameromis

Naudodamiesi „Wi-Fi“ funkcija galite padvigubinti filmavimo malonumą susiedami net tris išmaniuosius telefonus ir dvejais iš jų filmuoti matydami vaizdą atskiruose polangiuose. 
 

HDR filmas

Net esant sudėtingoms filmavimo sąlygoms, pvz., foniniam apšvietimui, galite filmuoti natūraliai atrodančius vaizdo įrašus su tolygiu, realistišku tonų perėjimu.  

 

Panasonic

Stabilizavimo sistema Yra

Distancinis valdymas Via connected smartphone

Laikmenos tipai SD / SDHC / SDXC

Aptarkite su konsultantu Kaune

Neturime Kaunas Adresas: Birželio 23-iosios g. 23g Darbo laikas: I-V 09:00 - 18:00 VI-VII nedirba Telefonas: +370 674 59488
Kaunas

Aptarkite su konsultantu Klaipėdoje

Neturime Klaipėda Adresas: Taikos pr. 17 Darbo laikas: I-V 10:00 - 19:00 VI 10:00 - 15:00 VII nedirba Telefonas: +370 604 43972
Klaipėda
Specifikacija
Gamintojas(?) Panasonic
  Stabilizavimo sistema Yra
  Tipas
  Distancinis valdymas Via connected smartphone
  Laikmenos tipai SD / SDHC / SDXC
Ekranas
  LCD - ekranas 3 colių
  Garantinis laikotarpis 24 mėnesių
  Spalva
  Svoris 428 g
Pristatymo laikas 5-19 d.d.
Prekės kodai

02966KVG HC-V800EP-K 502523287777 5025232877775 502523287774

Atsiliepimai

5 vidutinis įvertinimas (1 įvertinimas)

 1
 0
 0
 0
 0

Palikite atsiliepimą

Vertinti gali tik prisijungę vartotojai.

Palikti pirkėjų atsiliepimai (1)

  • Appareil photo costaud, bonne qualité d'image.
1 iš 1 puslapių
  1. 1
1 1 atsiliepimai

1. Kokios yra svarbiausios specifikacijos, į kurias reikėtų atsižvelgti renkantis vaizdo kamerą?

Svarbiausios specifikacijos, į kurias turėtumėte atsižvelgti, yra: 1) Vaizdo raiška: Nurodo, kokia yra vaizdo kokybė. Populiarios raiškos yra 1080p (Full HD) ir 4K, priklausomai nuo jūsų poreikių. 2) Kadro greitis: Matuoja, kiek kadrų per sekundę kamera gali užfiksuoti. Didelis kadro greitis suteikia sklandžią filmavimo patirtį, ypač esant judantiems objektams arba esant žemam apšvietimui. 3) Fokusavimo sistema: Geras automatinis fokusavimas yra svarbus, ypač judančioms scenoms arba gyvam filmavimui. Kai kamera turi greitą ir patikimą fokusavimo sistemą, galima gauti aštresnius vaizdus. 4) Stabilizacija: Optinė arba mechaninė stabilizacija padeda išvengti drebėjimų, kai filmuojama laikant kamerą rankose. Tai ypač svarbu, jei planuojate judrias filmavimo scenas ar naudosite didelį priartinimą.

2. Kaip saugoti ir prižiūrėti vaizdo kamerą?

Saugoti ir prižiūrėti vaizdo kamerą yra svarbu, siekiant išvengti gedimų ir ilgiau išlaikyti jos naudojimo laiką. Štai keletas pagrindinių patarimų: 1) Laikykite ją saugioje vietoje: Saugokite kamerą dėžutėje ar specialioje kamerų dėkle, kai jos nenaudojate. Taip išvengsite neplanuotų įbrėžimų ar pažeidimų. 2) Valykite objektyvą: Naudojant specialius objektyvų valiklius ir mikropluoštines šluostes, nuvalykite dulkes ir nešvarumus iš objektyvo paviršiaus. 3) Būkite atsargūs su elektroniniais komponentais: Venkite ryškių saulės spindulių ir drėgmės poveikio, kad būtų išvengta gedimų. Tinkamai prižiūrėkite jungtis ir jungtis, kad jos būtų švarios ir sausos. 4) Laikykite bateriją įkrautą: Jei kamera naudoja bateriją, įsitikinkite, kad ji visada būtų pakankamai įkrauta. Ilgas laikymas be naudojimo gali lemti baterijos išsikrovimą. 5) Atnaujinkite programinę įrangą: Sekite gamintojo pateiktus atnaujinimus ir atnaujinkite savo kamerą su naujausiomis programinėmis įrangomis, kad būtumėte naudojami naujausiomis funkcijomis ir pagerinimais.